SHOE THE BEAR CARES

Som en del af vores produktionskæde opbygger vi stærke og tillidsfulde relationer med dygtige leverandører og producenter rundt om i verden.

Kombinationen af tætte partnere, globale relationer og ansvarlig indkøb er en uvurderlig indflydelse på den måde, vi designer vores kollektioner på. Desuden giver det os mulighed for at udvikle og innovere produkter, der er nyttige, meningsfulde og kun bliver smukkere med brug og slid.

Vores grundlæggende principper for en mere ansvarlig produktlivscyklus repræsenterer også en bevidst tilgang til slutbrugeren. Køb kun det, du har brug for, brug og nyd det så længe som muligt, pas ordentligt på det, og reparer og forbedrer det efter behov. For os betyder det, at vi laver produkter, der er omhyggeligt designet til at holde længe, og som er beregnet til at blive brugt og elsket i lang tid. Det er vigtigt, at vores design fortsat vil være nyttigt og meningsfuldt i lang tid. Dette skyldes, at de naturlige tegn på aldring vil blive integreret og hyldet i stedet for at blive betragtet som ufuldkommenheder.

Et yderligere skridt i en bevidst tilgang er integrationen af ansvarlig sourcing i SHOE THE BEAR's kernemateriale, læder, som er et af SHOE THE BEAR's vigtigste materialer. Som medlemmer af Leather Working Group er vi forpligtet til at købe alt vores læder på en ansvarlig og gennemsigtig måde. Dette giver os mulighed for at arbejde tæt sammen med vores producenter og reducere vores miljøpåvirkning. Sammen med Leather Working Group har vi udviklet bedre praksis for indkøb af materialer og fremstillingsprocesser. Dette har resulteret i kreativ brug af komponenter, læder og tekstiler samt former, farver og teksturer.

Produkter, vi holder af

"...Desuden giver det os mulighed for at udvikle og innovere produkter, der er nyttige, meningsfulde og kun bliver smukkere med brug og slid."

Et tilsagn om
Ansvarlig sourcing

Vores mission er at forbedre og udvikle kollektioner med ansvarlighed, funktionalitet og modernitet i centrum.

Materialer med lang levetid

Læder har været et uvurderligt naturligt materiale i vores produktion af fodtøj, og det er fortsat et af vores kernematerialer. Derfor er SHOE THE BEAR forpligtet til at indkøbe læder på en ansvarlig og gennemsigtig måde. Vores medlemskab af Leather Working Group giver os mulighed for at arbejde tæt sammen med vores producenter og reducere vores miljøpåvirkning i læderindustrien.

For at skabe hvert nyt design køber vi materialer fra vores netværk af lokale portugisiske leverandører. Når vi inkorporerer læder i en sæson, gør vi vores bedste for at sikre, at det er ansvarligt indkøbt og produceret. Dette er så vi ved præcis, hvor og hvordan det er produceret. Ved at arbejde sammen med Leather Working Group har vi etableret bedre praksis for ansvarlig indkøb af materialer og fremstillingsprocesser, hvilket har ført til en innovativ brug af komponenter, læder og tekstiler samt farve, form og tekstur.

Vores mission er at forbedre og udvikle kollektioner med ansvarlighed, funktionalitet og modernitet i centrum.