Moderne fodtøj fra Danmark lavet ansvarligt

SHOE THE BEAR er et skandinavisk fodtøjsmærke, der blev grundlagt i 2007.

Denne SHOE THE BEAR historie er beregnet til det moderne individ og rodfæstet i mærkets historie. Vores rejse har været præget af ønsket om at designe for komfort og ønsket om at klæde sig på og fejre. Ved at blande dette med den genopståede Y2K mode har vi skabt wearable on point styles. En relevant blanding af energigivende farver, materialer og tekstur fremkalder en følelse af optimisme og sjov, mens eksperimenter med volumen og polstring er nøgleelementer i hele sortimentet.

SHOE THE BEAR MENS

Et tidløst design, holdbar kvalitet og solide materialer er alt sammen pakket ind i et klassisk og tidløst design. Et klassisk design definerer SHOE THE BEAR MENS-kollektionen og adskiller den fra resten. Vores sortiment omfatter snørestøvler, chukka støvler og chelsea boots.

GÅ TIL SHOE THE BEAR MENS

SHOE THE BEAR WOMENS

SHOE THE BEAR WOMENS kollektionen emmer af moderne flair og rene linjer. Kollektionen omfatter feminine hæle med sofistikerede silhuetter og moderne designs samt chunky støvler med glat læderfinish og et højt detaljeringsniveau. SHOE THE BEAR WOMEN'S kollektionen er fuld af personlighed.

GÅ TIL SHOE THE BEAR WOMENS