Materialer med lang levetid

Hos SHOE THE BEAR ønsker vi at skabe produkter, der holder fra dag til aften, som du kan have på på arbejde og til middag, og som kan bruges sæson efter sæson. Vi ønsker grundlæggende at skabe designs, der er så alsidige, at du stadig kan have dem på om 10 år. Vi designer til rigtige mennesker med rigtige liv med den højeste kvalitet for øje.

LÆDER

Læder har været et uvurderligt naturmateriale i vores produktion af fodtøj, og det er fortsat et af vores kernematerialer.

RUSKIND

Som en del af vores ansvarlige rejse er 90 % af vores ruskindsmateriale LWG-certificeret. For hver kollektion stræber vi efter at introducere nye farver og forarbejdningsteknikker til vores produktlinje.

SATIN

Vi følger med de seneste tendenser og søger konstant efter nye og innovative materialer, som f.eks. denne sæsons bløde satin. En perfekt blanding af moderne materialer og komponenter af høj kvalitet, der giver den bedste værdi for pengene.

LEATHER WORKING GROUP

Vores medlemskab af Leather Working Group giver os mulighed for at arbejde tæt sammen med vores producenter og reducere vores miljøpåvirkning i læderindustrien.

For at skabe hvert nyt design køber vi materialer fra vores netværk af lokale portugisiske leverandører. Når vi inkorporerer læder i en sæson, gør vi vores bedste for at sikre, at det er ansvarligt indkøbt og produceret. Dette er så vi ved præcis, hvor og hvordan det er produceret.

Ved at arbejde sammen med Leather Working Group har vi etableret bedre praksis for ansvarlig indkøb af materialer og fremstillingsprocesser, hvilket har ført til en innovativ brug af komponenter, læder og tekstiler samt farve, form og tekstur.

LETVÆGTS SÅLER

EVA er det materiale, som vi bruger til at lave vores lette såler. Ud over at være både slidstærkt og komfortabelt sikrer EVA-materialet, der anvendes i sålerne, langvarig slidstyrke. EVA-såler bruges ofte til sneakers, hvilket sikrer den ultimative komfort.

RECYCLED RUBBER

Flere af de sko, vi designer og fremstiller, har såler lavet af genbrugsgummi som en del af deres konstruktion. I nogle af vores såler er op til 80 % af gummiet blevet genbrugt. Gummisåler designet med en fremsynet tilgang for at give komfort og holdbarhed til en rimelig pris.