Designet i Danmark, håndlavet i Portugal

SHOE THE BEAR er et skandinavisk fodtøjsmærke, der blev grundlagt i 2007.

Denne SHOE THE BEAR historie er beregnet til det moderne individ og rodfæstet i mærkets historie. Vores rejse har været præget af ønsket om at designe for komfort og ønsket om at klæde sig på og fejre. Ved at blande dette med den genopståede Y2K mode har vi skabt wearable on point styles. En relevant blanding af energigivende farver, materialer og tekstur fremkalder en følelse af optimisme og sjov, mens eksperimenter med volumen og polstring er nøgleelementer i hele sortimentet.

Vi er forpligtet til at designe med en skandinavisk tilgang, der er kendetegnet ved rene linjer, neutrale farvepaletter og solide materialer. Hver kollektion er designet med moderne flair og varig kvalitet og er fremstillet med omhu. Det nordiske koncept for modernitet inspirerer vores signaturæstetik, som fusionerer klassiske og komfortable former med moderne detaljer.

At udvikle en kollektion, der er designet til at holde længe, er kernen i vores forretning. For at nå dette mål bruger vi en betydelig mængde tid på at udvikle hver enkelt kollektion. Kernen i vores brand er troen på, at godt design er langtidsholdbart, så vi ønsker, at alle styles skal have en lang levetid og være tværsæsonbestemt. Derfor har vi indgået et samarbejde med dygtige skomagere i Portugal, som har en dyb viden og ekspertise inden for fodtøj. Som medlem af Leather Working Group er vi forpligtet til at træffe ansvarlige designvalg samt at være engageret i at gøre en positiv indvirkning på miljøet.

Vi stræber efter løbende at forbedre og udvikle vores kollektioner med fokus på ansvarlighed, funktionalitet og modernitet.

Moderne fodtøj fra Danmark lavet ansvarligt.

PRODUKTION

For at skabe kollektioner med en længere levetid investerer vi tid i udviklingen af hvert enkelt produkt. Det kan være i form af design af originale forme, brug af nye materialer, tidløse designs og brug af materialer af høj kvalitet, der holder sæson efter sæson.

LÆS MERE

HISTORIE

Denne SHOE THE BEAR historie taler til den moderne forbruger og er forankret i brandets historie. Vores rejse har været præget af ønsket om at designe for komfort og ønsket om at klæde sig på og fejre.

LÆS MERE

SHOE THE BEAR CARES

Kombinationen af tætte partnere, globale relationer og ansvarlig indkøb er en uvurderlig indflydelse på den måde, vi designer vores kollektioner på. Desuden giver det os mulighed for at udvikle og innovere produkter, der er nyttige, meningsfulde og kun bliver smukkere med brug og slid.

LÆS MERE

MATERIALER

Derfor er SHOE THE BEAR forpligtet til at indkøbe læder på en ansvarlig og gennemsigtig måde. Vores medlemskab af Leather Working Group giver os mulighed for at arbejde tæt sammen med vores producenter og reducere vores miljøpåvirkning i læderindustrien.

LÆS MERE

KONTAKT VORES EKSEPTIONELLE TEAM

Spørgsmål vedrørende produkter, bestillinger, ordrer, retur eller andet skal sendes til:

E-mail: Online@shoethebear.com

Telefon: +45 38 40 04 44
Mandag-torsdag: 9:00- 15:00
Fredag: 9:00 - 14:00

CVR: DK35240349

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.