Overgang fra vinter til forår

OVERGANG FRA VINTER TIL FORÅR

Den perfekte forårsgarderobe

De lange vintermåneder har fået os til at gemme os bag mørke nuancer så længe, at det kan være svært at ændre garderoben fra vinter til forår. Men bare rolig, vi har gjort arbejdet for dig, så læn dig tilbage og følg vores instruktion til den perfekte forårsgarderobe.

SHOP SKO

Støvler

Det er lidt for tidligt at skifte støvlerne ud med sandaler, men hvad du kan gøre er at gå efter lyse nuancer, der vil løfte dit look, som Joel i sand og taupe og Chelsea i grøn, brun og lysegrå. Disse støvler kan både bruges med dress pants til arbejde og sammen med jeans og t-shirt til hverdag. Chelsea støvler kan nemt tilføje et råt western look til et enkelt og afslappet outfit - et look, der vil boom i år, så cowboy op i din garderobe!

SHOP STØVLER

Sneakers

Denne sæson består vores sneakersamling af Cole, Dean, Adam og Josh - her finder du farver som vasket pink, blå, beige, cognac, grå og mange flere. Fælles for dem er, at de er alle klassiske stilrene sneakers der egner sig perfekt til hverdagsbrug. Med komfort i højsædet, og skandinavisk silhuet, bliver det vist ikke meget bedre. Til alle sneakers-elskere, så er en lys sneaker et must-have i skogarderoben.

Sneaksene fås også i støvede farver, så det er nemt at mikse med din hverdagsgarderobe. Hvis du ikke er god med farver, kan du starte med at bryde dit look med et par farvet sko - det gør en kæmpe forskel. Og vær ikke bange for at bruger farver som pink, pink trender lige nu modebilledet denne sæson, både med jeans, dress pants og shorts. Dens støvede look gør den diskret, men vil samtidig tilføje et nutidigt udtryk til din hverdagsgarderobe.

SHOP SNEAKERS

Dress shoes

Vi elsker at mikse dress sko med vores hverdagsgarderobe, og her er Miles vores nye yndlingssko. Double monk straps er blevet super populære og et godt alternativ, hvis du leder efter sko uden snørebånd, der ikke er en loafer. Er du til det lidt mere formelle look, så er Matthew din go-to. Matthew er en klassisk og elegant brogue der både fås i læder og lak. Brug den sammen med din fineste jakkesæt til sommers selskaber, eller dress up dit jeans sæt med en casual t-shirt. En style som vi også elsker er Carl, en tidløs oxford sko i fint ruskind og rene linjer. Brug Carl i sand med jeans i en mørk blå vask og en afslappet bomulds skjorte i grøn - et simpelt men godt look og perfekt til foråret!

SHOP SKO

Chukka og loafers

Modeller som vi har ventet på er chukka støvler og loafers! Vores Edward i læder og ruskind er perfekt til overgangssæsonen, da chukka er en kombination af støvler og dress shoes. Selvom den har et casual udtryk, fungerer Edward også rigtig godt med dress bukser med lidt opsmøg. Eller du kan bruge Liam med et par mørke dress pants og en hvid skjorte - et klassisk og stilsikkert look til kontoret. Til en høj solskinsdag - og til dem der er lidt mere vovede, prøv vores loafer Dylan, der er et fashion statement og ikke mindst en let sommersko.

SHOP CHUKKA
SHOP LOAFERSEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post