De Mest Trendy Sommersko Denne Sæson

DE MEST TRENDY SOMMERSKO DENNE SÆSON

Fra glitter til sommer pasteller

Fra glitter til sommer pasteller, her er de vigtigste looks, du bør have på din radar! Her i SHOE THE BEAR tænker vi på sko dag og nat, og som den største shoe-lover er det essentielt at altid være på forkant med de nyeste trends. I dette indlæg vil vi vise jer nogle af vores must-haves til den kommende forårsæson, samt vise jer hvordan man nemt kan style skoene til både hverdag og fest.

Glimmer

Forbered dig på masser af glimmer denne sæson! Hvem elsker ikke glimmer? Det er feminint og kan pifte et hvert outfit op. Med vores Abby, Lisa og May er du både dækket til de varme og kølige sommeraftner. Vær ikke bange for at bruge dem til hverdag - ja, de fungerer rigtig godt til en aften med pigerne, men du kan også sagtens bruge dine glimmer sko med denim og en oversize sweat for et perfekt hverdagslook.

Vores Abby glimmer er en spids ankelstøvle med tynd hæl. Den er super feminint, men kan nemt blive rå at se på sammen med et par jeans. Brug den til at pifte dit hverdag garderobe op. Vores May glimmer sandal er cool og feminint på samme tid. Den solide blokhæl gør, at du kan gå i dem hele dagen uden at få ondt i fødderne. Brug den sammen med dine sommerkjoler eller et par jeans. Vores Lisa wedge sneaker er god til dig der elsker at gå i sneakers hverdag. De er super komfortabel at have på hele dagen, og går rigtig godt til både jeans og shorts.

Pastel

Sommer er lig med pastelfarver! Det kommer nok ikke helt som en overraskelse, men i denne sæson smelter vi pastelfarverne sammen med resten af vores pastelgarderobe. Tænk color blok og miks dine pastelfarvede sko sammen med dine farvede bukser, kjoler, toppe og meget mere - smukt, friskt og fashionabelt! Du kan enten match pastelfarverne så du får den samme nuance fra top til tå, eller du kan også få dem til at stå mere frem ved at mikse med andre tilfældige farver. Pasteller er støvede farver, så det kan ikke gå helt galt når man parer dem sammen.

Vores Allison ruskind pump findes i pink og gul. Brug dem sammen med en matchende farve på resten af dit outfit, så de blandes som en helhed. Vores Selma ruskind sandal fås i fire forskellige farver. Brug dem med en tone-i-tone outfit, det vil virkelig få dine sko til at pop! Alle taler om mules denne sæson, og selvfølgelig er vi også med på trenden. Vores Marry fås i fem forskellige farver og fungerer godt med ethvert outfit.

SHOP PUMPS

Kontraster

Vi elsker cool kontraster, især når man mikser feminine styles med enten et sporty eller tomboy udtryk. Vores populære Agnete i både ruskind og læder er den perfekte style til at gøre dette. Brug dem sammen med et par baggy bukser/shorts, boyfriend jeans eller en buksedragt. Hæle behøver nødvendigvis ikke at give et feminint udtryk - man kan sagtens nedtone det med sporty detaljer, plus så ser det både anderledes og super godt ud.

SHOP ANKELSTØVLER

Sandaler

Man behøves ikke at vente på at bliver 20 grader for at kunne gå i sandaler. Både sandaler og pumps er gode at bruge i overgangssæsonerne med et par strømper. Det er nemt og giver en lille ekstra detalje til resten af dit look - prøv et par glimmer sokker hvis du gerne vil have et feminint look, eller også et par sporty chunky sokker sammen med en nederdel eller kjole for et mere sporty look. Sokker er en nem (og billig) måde at gøre et outfit mere spændende - så er det bare ud og shoppe strømper!

SHOP SANDALER

Sneakers

Denne sæson introducerede vi vores første sneaker kollektion, bestående af tre styles. Ella er en enkel hverdagssneaker som fås i sort lak, hvidt læder og rosa ruskind. Vi elsker denne style fordi den er nem at bruge sammen med jeans, både skinny og cropped lyse jeans. Den er en vinder for enhver outfit combo! Derudover har vi vores Ava, der med sin skjulte kilehæl blander det feminine og det sporty. Til sidst, men ikke mindst har vi Lisa - en velcro sneaker der med sin slim silhuet tager førstepladsen som den mest feminine sneaker. Den har dog stadig vores solide sneaker sål, som giver et diskret sporty twist. Brug Lisa sammen med dine yndlings jeans eller et par brede bukser der går helt til gulvet.

SHOP SNEAKERS
Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post