SS19 er landet – se de nye smukke designs!

SS19 ER LANDET – SE DE NYE SMUKKE DESIGNS!

SS19 kollektion

Nu kan vi endelig præsentere en kollektion med fokus på larm, farver, unikke linjer og detaljer! Du kan nu finde første drop af vores nye SS19 kollektion på online shoppen, med en række cool støvler, ankelstøvler, Chelsea boots, kilehæle, sneakers og pumps.

Med denne SS19 kollektion har vi et særpræget ønske om, at hylde det ikoniske årti – nemlig 80’erne, årtiet der aldrig slutter. En af de modetrends vi kommer til at se mere til i 2019 er de glammede 80'er. Vores designteam har derfor kreeret en unik kollektion, der har et strejf af denne ikoniske tid som vi alle sammen på den ene eller anden måde, kender til. Kollektion er derfor inspireret af alle de smukke kvinder fra dette 80’erne, som stadig fortsætter med at være en del af mode- og musikscenen i dag. Alle unikke styles fra denne kollektion er et åbent kærlighedsbrev til alle de inspirerende smukke kvinder. Inspirationskilden har ledt os frem til en række nyheder, men også bygget videre på succeser fra tidligere kollektioner. Du vil kunne finde din yndlingssko, men med et nyt design, de samme pasforme og komfort, som du kender og elsker. 80’erne skriger af kraftfulde farver, detaljer og silhuetter, der fejrer sensualitet, feminin empowerment. SS19 kollektionen afspejles naturligvis af disse ikoniske trends fra 80’erne, blot i en moderne udgave, der stadig udstråler 80’er vibes.

Dette er grundstene for vores designteams tanker bag vores nye SS19 kollektion. Dyk ned i et univers af 80’er inspirerede sko og sæt et cool præg på dit look!

I vores SHOE THE BEAR univers er der plads til alle typer kvinder, om du er til den feminine ankelstøvle klassiske Agnete Gold, den rå Vanessa Chain støvle eller vores klassiske populære Emmy kilehæl støvle. Dyk ind i et univers, med alt hvad hjertet begære indenfor fodtøj, om du har en passion for design, kvalitet eller begge dele! Udforsk kollektionen og bliv en del af vores familie. Vores kollektion er tidløse styles, lavet af luksuriøse materialer, der gør dem til en investering og følgesvend for livet. Vores læder- og ruskindssko er lavet i Portugal med omsorg og kærlighed. For at sikre alle vores sko er lavet med passende pleje og i den rette kvalitet som stemmer overens med vores værdier, følger vi hele produktionsprocessen og udarbejdelsen af læder materialerne fra start til slut.

SHOP NYHEDER

Agnete

I SS19 kollektion finder du først og fremmest vores populære Agnete – en feminin ankelstøvle, der igennem tiderne har været vores mest populære støvle til kvinder. Vi har videreudviklet støvlen, så du kan finde din yndlingsstøvle igen, blot med nye unikke detaljer. Agnete Snake har den klassiske Agnete silhuet, den feminine spidse snude og slanke elegante hæl. Karakteristisk for denne ankelstøvle, er dens fuldt dækkende slangeprint i cool farver der falder perfekt sammen og giver et cool udtryk. Støvlen har ligesom den klassiske Agnete støvle, en guld detaljer i form af en lynlås på ydersiden med et lille vedhæng, der gør den ekstra feminin.

Hvis du er vild med den klassiske Chelsea støvle, kan vi nu glædelagt præsentere Agnete Chelsea. Denne ankelstøvle har den klassiske feminine Agnete silhuet, blot med komfortabel elastik langs siderne på skoen, der giver den et Chelsea støvle udtryk, der gør dem nemme at anvende i hverdagen. Find Agnete Chelsea i den populære hvide læder, der har præget modebilledet de sidste år samt i smuk sort, blå eller grøn ruskind. Ønsker du et mere råt udtryk, men er vild med Agnete modellen, er Agnete West måske noget for dig. Her er tilføjet unikke sølv nitter på ydersiden af skaftet, som tilføjer den ellers feminine støvle et råt udtryk. Find denne ankelstøvle med nitter i sort læder eller grøn ruskind, alt efter, hvad der passer bedst til din personlige garderobe.

SHOP AGNETE ANKELSTØVLER

Vanessa

Helt ny i flokken finder du Vanessa – en model du kan finde i forskellige varianter. Vanessa Ruskind er en helt klassisk smuk ankelstøvlet med en smuk og moderne hæl, der giver skoen en fin form. Denne tidløse støvle til kvinder, er absolut must-have i skoskabet, da den med sit enkle look kan bruges til både hverdag og festlige lejligheder. Find den i smuk sort ruskind. Vanessa Chain har den samme smukke model, blot i sort cool læder og med en rå kædedetalje langs skoens skaft, der giver den ellers feminine støvle et råt twist. Ankelstøvlen fås også med et lavere skaft, nemlig Vanessa Low Cut. Denne ankelstøvlet har en utrolig smuk udskæring på fronten samt en hæl, der giver skoen en fin silhuet – en lidt finere udgave af den klassiske Vanessa. Om du er mest til ruskind eller læder, så er der en mulighed for dig!

SHOP VANESSA ANKELSTØVLER

Trish

De er gode til dig, der gerne vil have lidt højde på, men som måske ikke kan holde ud at gå i et par stiletter, eller som blot ønsker udseendet af en almindelig sko – det er selvfølgelig kilehælen vi snakker om. Trish støvlen har været at finde i flere sæsoner, en super feminin silhuet og med en kombination af 100% fint ruskind og glat læder, i en række smukke farver. Ny i flokken finder du Trish Buckle som har samme design, men med et cool spænde på siden, der tilføjer skoen et råt twist, til den ellers feminine læderstøvle. Hvis du er mere til et sporty sneaker udtryk, kan du finde Trish Sneaker. En smuk kilehæl sneaker med skjulte snørebånd, der giver fronten et elegant skulpturelt udtryk. Den ultimative hverdagssko, der både er elegant og trendy. Denne kilehæl sneaker fås i sort læder, grå og deep blush ruskind.

SHOP TRISH WEDGES

Rose og Aya

Til dig der ønsker en flad med stadig elegant støvle - har vi selvfølgelig også en sko til dig! Rose er en flad støvle, der fås i tre forskellige varianter. Modellen har en smuk rund snude samt en fin, slank facon. Rose Puff er i smuk sort læder, og med en polstret kant. Enkel og elegant, der kan bruges til sort set alle typer looks i din hverdag. Vi har alle brug for en god hverdagsstøvle, der kan passe til alle typer outfits - perfekt til dette formål er Rose Studs. En klassisk ankelstøvle, med rund snude, slank facon og med små runde nitter, der giver skoen en smuk effekt. For et mere råt look, kan du finde Rose Buckle i sort ruskind, der har en bred rem hen over fronten, der er pyntet med hulnitter og et spænde.

Vores yndlings hverdagsstøvle med en rund snude og rund stablet hæl, er vores ruskinds ankelstøvle Aya. Hvis du er vild med den klassiske Chelsea støvle, har vi kombineret den feminine Aya støvle med Chelsea støvlen, som er blevet til den smukke Aya Chelsea – en udgave med elastik i siderne, men med et elegant udtryk i enten sort eller grønt ruskind. For et råt men stadig feminint look, har vi piftet den klassiske Aya støvle op, Aya Buckles. En cool læder støvle med en bred rem, der smyger sig omkring støvlens skaft. Remmen er pyntet med hulnitter samt et rustikt spænde, der giver støvlen et rocket look.

SHOP ROSE ANKELSTØVLER
SHOP AYA ANKELSTØVLER

Emmy

I denne sæson skal i selvfølgelig ikke snydes for vores populære Emmy kilehæl støvle. Emmy Hike er en ny variant i kombineret ruskind, læder og coated tekstil, der er baseret på den klassiske Emmy kilehæl, blot med et mere sporty look. Denne kilehæl ankelstøvle kombinere det feminine med sporty, med dens hiking inspireret snøreringe. Find den nu i tidløs sort og grøn. Emmy Zip har fået tilføjet en grov lynlås på fronten af den klassiske Emmy støvle. Lynlåsen der giver den et råt twist til den ellers elegante støvle. Denne støvle fås i smuk sort ruskind.

SHOP EMMY


Hayden

Vi nærmer os juleperioden og dette betyder, at mange af os skal til diverse julearrangementer de næste par måneder! Vi stiller os selv det samme spørgsmål – hvad skal vi have på? For vi vil jo både ske godt ud, men også føle os komfortable, når vi skal gå fra det ene arrangement til det andet. Vi har hos SHOE THE BEAR derfor lavet en smuk elegant pump, Hayden. Denne stilet har en spids snude og en lille elegant tynd hæl. Den har uendelige anvendelsesmuligheder og kan derfor bruges både med dine boyfriend jeans eller din fineste kjole. Find den i tidløse sort eller en sart lys blå. Hayden Leo er en del af vores Limited Edition kollektion. Denne stilet er dækket med det populære leopardmønster, der præger modebilledet i dag. Hvis du søger en helt klassisk stilet, uden for mange udstikkende detaljer vil du kunne lide Dree. Den vi alle kender som en klassisk stilet, med en rund snude og den tynde ikoniske hæl. Den elegante højhælede pump kan styles til ethvert look og lejlighed, vi er derfor sikre på, at de er en investering du ikke vil fortryde. Kast lidt ekstra glans og elegance over din personlige stil med et par lækre højhælede pumps!

Udforsk vores nye kollektion med inspiration fra 80’ernes smukke kvinder og forkæl dig selv og din garderobe. Så ud og rock din personlige stil med vores hæle, sneakers, støvler og pumps, som passer perfekt til dit personlige look!

SHOP HAYDEN PUMPSEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post