Sandaler du bør bruge konstant dette forår og sommer

SANDALER

Vi elsker sandalsæsonen! Sommersko er både komfortable og alsidige, og så kan de kombineres med kjoler, jeans og shorts. Forneden har vi fundet de bedste styles fra vores nye SS18 kollektion. Der er noget til enhver smag. Tag et kig på disse skønne valgmuligheder og få dig nogle nye sandaler til dine sommerfødder!

Kilehæl

Denne sæson vil du se kilehælssandaler overalt! Disse sandaler er ikke kun elegante, de er også utrolige behagelige at have på. De kan nemt supplere de fleste looks, hvad enten det er til arbejde eller fritid. Både Alice og Thea er et perfekt valg til sommer.

Sandaler med lukket snude

Denne sæson har vi også lavet sandaler med lukket snude, der kombinerer både pumps og sandaler, dermed gør dem til en uundværlige del af enhver kvindes garderobe. De er velegnede til formelle arrangementer, shopping ture, romantiske settings og andre lejligheder. Disse sandaler passer perfekt til ethvert look. Her er Selma og Allison, der begge nemt kan kombineres med jeans eller en denim nederdel.

Flade sandaler

Det ideelle valg til sommersæsonen er en behagelig sandal med en flad sål. Derfor har vi lavet mange forskellige variationer af flade sandaler: Du kan finde læder, ruskind og en blanding af de to såsom vores Mona Læder Snøre Sandal. Sandaler med snøre bliver de mest trendy designs her i 2018 - så skynd dig og find din yndlingsmodel! Vi har smukke boheme styles som Flora og Ally og klassiske slip-in sandaler som Cara - De bliver dine go-to’s denne sommer!

Blokhæl

Sandaler med blokhæl er også et stort trend dette forår/sommer. Her kombineres komfort og stil, hvilket gør dem velegnede til mange forskellige lejligheder – både afslappede og formelle lejligheder. Her elsker vi Marry og May.Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post