Højhælede sko gør din gang til en dans

HØJHÆLEDE SKO GØR DIN GANG TIL EN DANS

Sæt et frisk pift på dit look

Giv din hverdag eller specielle begivenheder høje hæle på! Der er intet som et par højhælede sko-, pumps- eller støvler, der kan få dit look til helt at skifte udtryk. Du kan med lidt hæl tydeliggør dine feminine sider og få alt fra festkjolen til dine slidte denim jeans til at fremstå elegante, chikke og sofistikerede. Med en høj hæl kan du altid sætte et frisk pift på dit look. Ikke nok med at skoen i sig selv er smuk, har disse høje hæle en række fordele. Den tilføjer både attitude ind i dit outfit, den ekstra højde på skoen fremhæver din figur og holdning, som udstråler en snert af selvtillid.

Du kan finde mange forskellige typer af sko med høje hæle, både støvler, ankelstøvler, pumps og stiletter – og det er naturligvis typer af høje hæle, du kan finde hos SHOE THE BEAR’s kollektion med høje hæle. De har alle et unikt og minimalistisk udtryk, med detaljer og kvalitet i fokus, der nemt kan pifte ethvert outfit op. Uanset om du er til de farvede hæle, klassiske pumps, højhælede sandaler eller højhælede støvler, så finder du noget for enhver smag.

Fælles for alle vores høje hæle, er den gode kvalitet og komfort. Alle styles er produceret i enten 100% læder eller fint ruskind, håndlavet med kærlighed og omsorg i Portugal.

Ankelstøvler

Du kan i vores AW18 kollektion finde en række smukke 100% ruskinds- og læder sko med hæl, med unikke udskårne detaljer, tidsløse farver og klassisk udtryk med kant. Gennem flere sæsoner finder du igen vores populære klassiske støvle Agnete. Den højhælede støvle, findes nu i nye varianter i 100% læder eller ruskind. Du kan nu finde Agnete som en chelsea støvle, med studs, med stikkede detaljer eller med et højere skaft. Støvlerne fås i en stor farvevariation, såsom højhælede støvler i sort og hvidt læder, blush, grå ruskind og mange flere.

Find den populære ankelstøvle Agnete Gold, i fint ruskind og stilethæl. En støvle med et klassisk udtryk og spids snude i enten sort eller oak, der nemt kan bruges til alle lejligheder og er derfor vores all-time favorit ankelstøvle med hæl. Agnete Knit er vores nye højhælede støvlet, der er baseret på den populære Agnete silhuet, blot med diskrete nittedetaljer bagpå og en sok-lignende pasform, der giver den et unikt udtryk. Denne støvle fås som en klassisk sort læderstøvle og rødvinsfarvet ruskindsstøvlet. Hvis du er til det mere rå udtryk, har vi Agnete Studs. Støvletten i ruskind er dækket med sølvfarvede nitter på hælstykket, der giver ankelstøvlen kant og et cool twist. Denne støvlet med hæl fås i sort og mørkegrå.

SHOP ANKELSTØVLER

Hvis du er vild med den klassiske Chelsea støvle, kan vi nu glædeligt præsentere Agnete Chelsea. Denne ankelstøvle har ligesom den klassiske Chelsea støvle, komfortabel elastisk langs siderne på skoen, dog er denne udgave finere og mere feminin med dens spidse snude og høje hæl, der gør den nem at anvende i hverdagen. Denne smukke støvlet findes i vinrød, grøn og sort. I denne sæson har den hvide læder støvle præget modebranchen, og vi har derfor også sørget for, at dig der ønsker at følge tidens trends kan finde denne type støvle hos os. Agnete Læder er vores populære hvide læder ankelstøvle, som har alt, hvad man drømmer om ved en behagelig dagligdags støvlet. Vi går de kolde måneder i møde og derfor har vi selvfølgelig sørget for, at lave en variant der er oplagt til de kolde dage, hvor dine fødder har brug for varmt foer. Agnete Slouchy er en højskaftet feminin variant af den klassiske Agnete, i fint ruskind med draperet øvre og varmt blødt foer.

Alle varianter af Agnete er vores favorit go-to hverdags støvle med hæl, som alle kvinder bør have et par af, i deres garderobe.

SHOP ANKELSTØVLER

Pumps

Står du og mangler den oplagte pump til den næste bytur, konfirmation eller bare pænere arrangement? Den elegante højhælede pump er nærmest et must-have i enhvers kvindes garderobe, ligegyldigt hvilken stil du har. Pumps er klassiske, tidløse og ikoniske, hvilket gør dem så uhyre populære hos de fleste kvinder og piger. De tilføjer dit outfit et sofistikerede og elegant udtryk, som udstråler yndefuldhed. Skab et unikt look med den højhælede pumps, om det enten er til et stilsikkert business-look, til shoppingturen, eller et feminint femme fatale-look når du skal ud. Med denne populære højhælede sko, kan man undgå selv den værste skokrise! Den karakteristiske tykke hæl, giver pumps et luksuriøst udseende, som alligevel kan fungerer i mange forskellige sammenhænge.

Hos SHOE THE BEAR finder du lækre pumps som vores klassiske ruskindspump Allison og Jane, som nærmest kan bruges til hvilken som helst lejlighed med deres minimalistiske udtryk, om det er til din yndlingskjole eller et par smækre denim jeans. Find disse høje hæle i tidsløse farver som mørkegrøn, sølv, mørkeblå eller den klassiske sorte hæl. Hvis du ønsker at sætte ekstra kant på dit outfit, kan du nu også finde Jane Studs med smukke sølv nitter, der neddysser den elegante højhælede sko og gør den mere hverdagsegnet. Allison Slingback er en ny variant af Allison - en åben højhælet pump i et smukt læder materiale, men stadig med samme gode komfort som den klassiske Allison. Med dens åbne hæl, er den oplagt at bruge til de varmere dage, eller blot til indendørs arrangementer.

SHOP PUMPS

Højhælede sandaler

Vores mest populære pump er den højhælede sandal May. Denne højhælede sko findes både i ruskind og velour, med små udskårne detaljer og en solid blokhæl. May er derfor den perfekte kombination af komfort og skønhed. Med dens gode komfort og minimalistiske tidsløse udtryk, kan den højhælede pump anvendes året rundt og til alverdens begivenheder, så den både fungerer som den fine pump, men også din yndlings hverdagssandal. Find den smukke May sandal i en række neutrale men også friske farver, som kan sætte sidste afgørende finger på dit fest- eller hverdagslook.

May fås i tre varianter, den klassiske May i 100% ruskind i farverne sort, grå, taupe, pale blush og gul. Herudover er den nye May Velvet blevet en del af vores nye AW18 kollektion. Den er dækket af 100% fint velour i enten blå eller pale blush, med små unikke udskårne detaljer. May Studs er en videreudvikling af den klassiske May i 100% fint ruskind, blot med smukke nitte detaljer i sølv. Nitterne tilføjer den meget feminine sandal et råt men cool twist, der nemt kan anvendes til både fine- og hverdags arrangementer. May Studs fås i pale blush og sort ruskind. Alle varianter af May er lavet med 100 % læder lining, blød indvendig læder sål og en solid blokhæl.

Den elegante højhælede pump kan styles til ethvert look og lejlighed, vi er derfor sikre på, at de er en investering du ikke vil fortryde. Kast lidt ekstra glans og elegance over din personlige stil med et par lækre højhælede pumps!

SHOP SANDALEREfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post