Er du klar til julefrokosten?

ER DU KLAR TIL JULEFROKOSTEN?

Sæt prikken over i’et med et par smukke sko!

Vi er netop trådt ind i det travle måneder med julegave indkøb, planlægning af den store aften, kærlighed og selvfølgelig, de længe ventede julefrokoster. Årets mange julefrokoster står for døren, og for mange står sæsonen på julefrokoster med både arbejde, venner, bekendte og familie. Det er sæson for julefrokoster og det betyder, at det er sæson for at finde et par lækre sko, du kan spankulere rundt i, uden problemer til de festlige aftner.

….Og vi tænker ikke, at vi er de eneste der glæder os til de mange kommende julefrokoster? Hvem elsker ikke enhver undskyldning for, at gøre sig lidt lækker? Vi har endelig en mulighed for, at gøre lidt ekstra ud af os selv og trække i yndlings outfittet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi mener, at skoene er til for at fuldende dit look – så bliv inspireret og sæt prikken over i’et med et par smukke sko!

Hos SHOE THE BEAR har vi erfaret, at julen er den tid, hvor vi pynter os ekstra meget, og derfor finder du hos os et stort udvalg af festlige styles der emmer af elegance, femininitet og fest. Vi har samlet vores yndlingsstyles til netop disse finere lejligheder i denne tid - så fuldend dit look med stiletter, pumps eller støvletter fra SHOE THE BEAR. Om du er til sølv, glitter eller den helt klassiske sorte stilet, har vi et godt bud til dig, der er på jagt efter den perfekt sko.

SHOP HØJHÆLEDE

Føl dig feminin

Stiletter er det oplagte valg når vi skal dresse os ekstra op og der er mange fordele ved at bære denne smukke sko. Stiletten får dine ben til at se længere ud, så man får en ekstra højde og skaber naturligt en rank holdning. Herudover er den bare smuk og giver dig følelsen af elegance.

Du kan sagtens være både elegant og lækker til julefrokosten og samtidig komme hjem med alle lemmer og æren i behold!

Har du et ønske om at bære en spraglede kjole med masser af blikfang, farver, glitter eller palietter? Så foreslår vi, at du går efter den klassiske og enkle stilet eller pump. Selvom kjolen vil være i fokus, vil den klassiske stilet fuldføre dit look og stadig været altafgørende for hele outfittet. Dree er vores nye klassiske sorte ruskinds stilet, den har en elegant rund snude og en 8 cm høj slank hæl. Denne stilet er et must-have i skoskabet og en sko du ikke blot vil kunne anvende til julefrokosten – den er så tidløs og klassisk, at den har uendelig anvendelsesmuligheder og være brugbar til flere forskellige lejligheder. Hvis du leder efter en knap så høj hæl, er Hayden måske den stilet du leder efter. Med dens spidse snude og 5 cm slanke hæl, kan du føle dig feminin og uhyr elegant trods den ellers lave hæl. Find den i fin sort eller denim blå ruskind. I forbindelse med vores Limited Edition, kan du nu også finde skoen i fuld leopardprint Hayden Leo. En stilet til dig, der vil skabe lidt opmærksomhed og ”waaau” effekt omkring dine fødder.

SHOP HAYDEN

Chunky blokhæl

Hvis du skal stå op i mange timer, eller blot danse rundt hele natten, vil dine fødder takke dig, hvis du fandt en sko med lidt ekstra støtte i form af en blokhæl. Jane Pump er ligeledes en klassisk pump, der har et minimalistisk og elegant udtryk, med en chunky blokhæl. Den kan ligesom vores klassiske stilet sætte prikken over i’et på det fine julefrokost outfit. Denne pump kan du finde i sort, sølv og grøn. Så vælg enten den nedtonede pump, eller den sølv, der kan skabe lidt larm omkring dine fødder! I samme smukke farver og model finder du Allison Pump - denne pump har blot en lavere hæl, der til dig der ikke behøver nær så meget højde som ved Jane Pump.

SHOP JANE
SHOP ALLISON

Tidløs pump

Hvis du har valgt en enkelt og simpel beklædning til begivenhederne, vil et par sko med lidt ekstra detaljer være oplagt til dig. Jane Studs Pump har samme smukke design som Jane pump, denne pump har blot en række cool sølv-nitter langs skoens udskæring. Denne detaljer tilføjer den ellers meget elegante pump, lidt kant og twist af det rå, uden det er for meget! Denne pump kan du finde i den tidløse sort og en smuk blå farve. For at sikre du kan danse natten lang, har skoen en blød lædersål, for en ekstra god komfort.

Vi kender alle følelsen, hvor man bare har lyst til at svinge sig rundt på dansegulvet, men skoene ikke helt tillader det. Så hvis du ved, at du er typen der helt sikkert skal ud og danse til langt ud på natten, vil det være fordelagtigt for dig at finde de rette sko til dette. Vælg et par stiletter eller pumps med rem, der gør at skoen sidder ordentligt fast på dine fødder og dermed ikke svupper rundt hele aftenen. Jane Strap er en klassisk ruskinds pump med rem i læder over vristen samt en solid 8.5 cm hæl. Kombinationen af det blanke sorte læder der snor sig langs foden og det grove ruskind, giver et råt men cool look. Den sidder godt og behageligt fast om din fod, så du ikke behøver gå tidligt hjem, på grund af ømme fødder.

SHOP JANE

En smuk hybrid

Med en knap så høj hæl, men med samme praktiske effekt finder du Allison Slingback. Denne sko har en spids snude, lukket front samt en åben hæl med en elastik hælstrop, der sørger for, at den sidder godt fast på foden. Allison er en smuk hybrid mellem en støvle med sin enkle front samt en sandal med sin åbne hæl - anvendelsesmulighederne er her uendelige! Style dem med bare ben, et smuk farverig habit eller flagrende nederdel.

SHOP ALLISON

Sandal-stilletter

Trods vinterens kolde temperaturer, bærer mange kvinder sandal-stilletter til årets mange julefrokoster. Det er helt enkelt fordi, de både er smukke, elegante, feminine, luftige og som regel meget behagelige. Vores mest populære sandal May med en chunky 6.5 cm blokhæl, er oplagt at anvende til julefrokosten. Den kombinerer komfort og skønhed, med dens smukke udskårne detaljer og fine ruskind. Følg tendens mode og tilføj en cool glitterstrømpe til den ellers feminine sandal. Det er ikke nogen hemmelighed, at velour er et af de helt store trends, når det kommer til julefrokostbeklædning. Vi har derfor også givet dig muligheden for, at få dette smukke stykke stof på dine fødder. May Velour er den klassiske May model, blot i smukt velour i både blå og svag lyserød. Perfekte til den enkle sorte kjole eller et par vide habitbukser!

Find lige præcis den type stilet eller pump du leder efter til julens mange fester hos SHOE THE BEAR. Dyk ned i et univers med fokus på kvalitet, design og komfort - bliv inspireret!

SHOP MAYEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post