Shoe Care Kit

SHOE CARE KIT

Forlæng holdbarheden og få dine sko til at skinne!

Skoene er gået til, de har båret dig trofast rundt i verden til hverdag og fest – og det kan ses! Så du stiller dig sikkert ofte det samme spørgsmål; hvordan renser man ruskindssko? Og hvordan plejer jeg mine lædersko bedst?

Forkæl derfor dine yndlingssko med vores nye Shoe Care kit, som indeholder alt indenfor skopleje, som du skal bruge til at holde dine sko pæne! Det behøver slet ikke være kompliceret at pleje dine sko på en god måde, som virker og sikre at du kan bruge dine sko sæson efter sæson.

Rengøring af ruskind- og lædersko handler ikke kun om, at få dine sko til at skinne og se godt ud. Det handler også i høj grad om, at bevare og give mere liv til dine sko. Se på det som en god investering, som du gerne vil beskytte. Lædersko kræver mest pleje, men hvis du passer godt på dem, så holder de både længere og bliver heller ikke slidte at se på.

Vores nye Shoe Care kit indeholder fire produkter; renovating conditioner, cleaning foam, waterproofing spray og shoe cream, der sørger for, at du kan beholde dine læder- og ruskindssko pæne og forlænge deres levetid. Herudover indeholder kitten en ruskindsbørste til sko. Dog er det allerbedst hvis du sørger for dette, allerede inden du tager et nyt par i brug - puds dem med skocreme og imprægner dem. Imprægnering af sko er essentielt for dine yndlingssko!

SHOP SHOE CARE KIT

Alt-i-et-essential kit

Skopleje Kit fra SHOE THE BEAR er vores helt egen alt-i-et-essential kit til alle dit fodtøj. For at gøre tingene nemt og enkelt har vi samlet alle de nødvendige produkter der skal til for at rengøre og pleje dine sko.

Vores kit kan bruges til alle typer læder, ruskind, nubuck og tekstiler. Kittet indeholder vores premium Cleaning Foam, der rengør og renser pletter på såler og øvredelen på skoene i dybden, mens Renovating Conditioner renser og nærer ruskind samt nubuck. Vores delikate Shoe Cream er en plejende creme til lædersko, der plejer og genopretter læderet. Afslutningsvis har vi vores beskyttende imprægnering Waterproofing Protective Spray, der hjælper med sko rens og beskytte dine yndlingssko mod vand, snavs og skidt. Få læderpleje og ruskindspleje i én!

Giv dit fodtøj en kærlig hånd og forny dem med Shoe Care kit!

SHOP SHOE CARE KITEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post