Efterårsklar med chukka-støvler

EFTERÅRSKLAR MED CHUKKA-STØVLER

Den ikoniske chukka støvle

Vi er trådt ind i efterårsmånederne, og det er ved at være tid til, at sadle om hvad angår dit fodtøj. Det kølige efterårsvejr byder nemlig på masser af muligheder for passende og praktisk fodtøj, og her tænker vi selvfølgelig på cool støvler. Støvlen vi kan bruge til stort set alle outfits, både til dine rå denim jeans men også dine fine habitbukser. Ja, det er nemlig den klassiske chukka støvle, vi snakker om. Den ikoniske chukka støvle er en klassisk støvle, som er et must-have der kan anvendes i alle årets fire sæsoner, men er oplagt til de køligere måneder på året. Den moderigtige mand ved, at denne støvle er obligatorisk at have i klædeskabet – støvlen har nemlig en evne til, at sætte kronen på ethvert outfit.

Chukka støvlen er ligesom den klassiske chelsea støvle, en enkel men samtidig stilfuld støvle, blot med snøre foran med typisk 2-3 par snørehuller. Den populære støvle har været at finde i modeverdenen i mange år og er blevet en fast del af store brands sortiment år efter år. Før støvlen blev en del af den moderigtige mands garderobe, blev chukka støvlen anvendt som en lavskaftede ridestøvle. Navnet på støvlen er en gammel term fra polosporten og betegner en spilleperiode. Et par af disse herrestøvler kan fuldende dit outfit - de støvler vi tager på, er nemlig med til at understrege det samlede look og du kan derfor altid style dig op eller ned med et par unikke chukka støvler til mænd. De er nemme at kombinere, de er nemme at bruge og du kan ganske enkelt aldrig gå galt i byen iført et par chukka støvler.

Derfor har vi hos SHOE THE BEAR en række forskellige typer chukka støvler, både til praktisk-, hverdags- og mere formelt brug, allesammen med den karakteristiske ankelhøje skaft og to til tre par snørehuller. Find det par støvler i læder eller støvler i ruskind, der fremhæver din unikke stil og passer perfekt til lejligheden.

SHOP CHUKKA STØVLER

Perfekt til hverdagsbrug

Vi går vinteren i møde, og vi vil selvfølgelig gerne være både praktiske men også moderigtige. Vinterstøvler er ikke udelukkende noget man investere i, for at holde fødderne varme. I dag har det modemæssige aspekt også noget at skulle have sagt, når vi vælger fodtøj til vinterens kolde måneder. Derfor har vi hos SHOE THE BEAR lavet en kombination af en klassisk chukka støvle og en varm vinterstøvle, nemlig Jonas. En støvle der både kan holde din fødder varme i de kolde måneder, med dens lækre uldfoer indeni og er designmæssigt helt i top. Jonas er perfekt til hverdagsbrug og kan både bruges som en semi-formel sko til arbejdet, de lange gåture i det kolde vejr eller casual lejligheder. Støvlen kan du finde i både brunt læder og sort garvet læder, to farver du altid kan bruge i dit skoskab.

Den helt klassiske chukka støvle

Er du mere til den helt klassiske chukka støvle, kan du i kollektionen med støvler finde Dalton Ruskind og Dalton Læder, som er vores fortolkning af den ikoniske chukka støvle. En støvle i ruskind eller læder, som vi mener, aldrig går af mode. Dalton i ruskind, fås i tre klassiske farver, sort, brun og mørkebrun - tre nemme farver, som altid kan være fast inventar i din sko garderobe, da disse farver aldrig går af mode. Er du til den klassiske læderstøvle til mænd, vil du elske Dalton i sort læder. Denne Dalton Chukka støvle til mænd, er en del af vores Frontier kollektion, der er inspireret af lovløse mænd fra den amerikanske grænse, hvor navnet Frontier Range stammer fra. De unikke detaljer og sålkonstruktionerne i denne linje er særligt bemærkelsesværdig.

SHOP CHUKKA STØVLER

Et cool sporty twist

Hvis du ønsker en støvle, der har et minimalistisk udtryk og enkelt design, vil den populære Monty Ruskind helt klart falde i din smag! Denne støvle har en unik sneaker-inspireret gummisål, givet giver støvlen et cool sporty twist, men holder stadig det elegante look ved dens chukka karakteristiske design. Forkæl din garderobe med denne trendy støvle i enten sort eller brunt ruskind. Hvis du mangler en chukka støvle, der egner sig til finere lejligheder kan vi præsentere Pino Læder. Pino er en læder chukka, i smuk sort læder eller brun læder. Støvlen har et klassisk og minimalistisk design, en komfortabel pasform, der får dine fødder til at elske dem. Perfekt til dine pæne habitbusker, men brug dem også til, at løfte dine jeans til et mere elegant look.

Som alle støvlerne har tilfælles, er de produceret i 100% læder eller ruskind, for at sikre den gode kvalitet, som vi sigter efter skal være helt i top. Støvlerne er alle designet i Danmark og håndlavet med kærlighed og omsorg i Portugal.

De var klassiske i går, de er klassiske i dag og de vil også være det i morgen. Så udforsk vores udvalg af chukka støvler og find din nye yndlings støvle!

SHOP CHUKKA STØVLEREfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post