Vinterstøvler der holder på varmen og stilen!

VINTERSTØVLER DER HOLDER PÅ VARMEN OG STILEN!

Udvid din samling af vinterstøvler

Gå aldrig ned på støvler i vinterens lange kolde måneder - vinterstøvler der er funktionelle og som samtidig kan fuldende dit personlige look! Gør i stedet din skohylde klar til, at udvide din samling af vinterstøvler, der kombinerer kvalitet og mode til perfektion. Vær forberedt, inden kulden for alvor banker på døren!

Som vi alle har gjort os bekendtskab med, er det karakteristiske for den skandinaviske vintersæson det ustadige, blæsende, våde og til tider, virkelig kolde vejr. Man er derfor nødt til at pakke sig godt ind, for at kunne holde på varmen - specielt når det gælder vores fødder! Det essentielle er derfor, at finde vinterstøvler der er indbegrebet af varme og komfort, der trygt kan bære dig igennem de våde og kolde måneder. Da den danske vinter kan være lang, er det vigtigt, at du vælger dine vinterstøvler med omhu! Selvom vintersæsonen officielt rækker over tre måneder, kan disse være meget forskelligt rent vejrmæssigt. Man kan i starten og slutningen af vinteren, ofte nøjes med et par lette vinterstøvler, mens man stadig skal huske på, at have et par forede varme støvler klar til hurtigt at kunne trække i ved hoveddøren, når minusgraderne for alvor tager til.

Men vigtigt er, at du finder et par vinterstøvler der passer til din personlige stil og kan skabe den perfekte afslutning på dit look.

SHOP STØVLER

Lækre og vintervenlige vinterstøvler

Vi kan hos SHOE THE BEAR præsentere en række lækre og vintervenlige vinterstøvler til damer der formår, at kombinere mode og funktionalitet og som du roligt kan gå vinterens sne og sjap i møde med. Find støvler i bedste stil og kvalitet, samtidig med, at du kan holde fødderne varme.

Alle er forskellige i forhold til smag og stilarter, men fælles for os alle er, at man har brug for et par lækre vinterstøvler ligegyldigt hvad. Vi har hos SHOE THE BEAR derfor sørget for, at vores vinterstøvle kollektion, indeholder en række forskellige stilarter i læder og ruskind og med forskellige udtryk, om det er den feminine elegance eller det mere robuste look med rå detaljer – så vi er næsten sikre på, at du vil finde et par der passer til dig og din stil!

Søger du den elegante og feminine støvle, der kan macthes og sætte prikken over i’et til din lange sorte uldfrakke? Her vil et par lange vinterstøvler til damer med hæl, være det perfekte valg for dig. Emmy Slouchy er vores nye fortolkning af vore all-time favorit Emmy, men nu i en vinterversion. Denne støvle er perfekt til de kolde hverdage med sit bløde foer, hvor man enten skal i skole eller på arbejde. Skal du ud og gå en længere tur igennem snedækkede landskaber og er du mere til et hiking-inspireret look til din støvle garderobe, er Agda en vinterstøvle for dig. Denne vinterstøvle findes i tre forskellige materialer Agda Lak, Agda Læder og Agda Nubuck. Fælles for alle støvler er deres tone-i-tone crepesål, der er oplagt til det hårde vintervejr. Find dem i hvid lak, sort garvet læder, rosa og navy fin nubuck materiale.

SHOP STØVLER

Smuky udtryk og varm effekt

Akira Uld er i smuk sort lakeret læder og med varmt uldfoer. Den perfekte hverdags go-to støvle, der både er praktisk, holder dine fødder varme og tilføjer noget smukt til dit outfit. Denne sorte læderstøvle er oplagt til spadsere turer i kulden, eller shopping ned igennem strøget i minusgrader, med dens klassiske udtryk og men stadig varme effekt. Hvis du leder efter en enkel og alsidig vinterstøvle er vi sikre på, at Valerie er noget for dig. Dette er en lidt lettere vinterstøvle med hævet skaft og smukke nittedetaljer, der giver dem et feminint og trendy look. Find denne vinterstøvle i garvet sort læder og med lynlåslukning bagpå.

Den populære Trish støvle er også oplagt til vinterens kolde måneder, specielt udgaven med foer, Trish Uld. Denne kilehæl støvle har en feminin silhuet i en elegant blanding af fint ruskind og glat læder, men samtidig har den et twist af det sporty med snørelukning på fronten. Vinterstøvlen er oplagt til det daglige brug og kan tilføje ethvert outfit en chunky kant! Find den i sort 100% fint ruskind. Elsker du Trish støvlen, ønsker du blot lidt farvespil? Trish Ternet Uld er en ternet mønstret udgave af Trish uld. Samme smukke udtryk og varme effekt, der sikre dig en vinter med tørre og varme fødder.

Søger du en elegant vinterstøvle med feminin silhuet, har vi Ceci Uld i sort glat læder - en ankelstøvle med varmt foer der holder dine fødder varme hele dagen. Denne støvle er bygget på en stablet hæl og holdbar gummisål, med stor fokus på komfort. Med Ceci vil du få en tidløs og elegant støvle i dit skoskab i mange år frem.

Find dine næste yndlingsstøvler og bliv inspireret til et unikt vinterlook, til sæsonens kolde dage med sne og slud hos SHOE THE BEAR. Find støvler i forskellige materialer, farver og spændende modeller. Vi sørger for, at du er helgarderet, så selv når termometeret er i minus!

SE ALLE STØVLER HEREfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post