Styr på stiletterne til Nytårsaften 2018?

STYR PÅ STILETTERNE TIL NYTÅRSAFTEN 2018?

Klar til at byde det nye år velkommen?

Ligesom julen nærmer sig og vi endelig er trådt ind i den hyggelige december måned, nærmes den store festaften også - nemlig d. 31 december! Nytårsaften betyder for mange årets helt store festaften. En aften hvor det forgangene år fejres og vi springer ind i det nye år, som vi byder velkommen med fest og farver.

Vi forbinder ofte store fester eller begivenheder, med muligheden for, at gøre noget ekstra ud af os selv og nytårsaften er ingen undtagelse! I forbindelse med nytåret findes der mange forskellige og gode måder at klæde sig på, alt efter hvad det er for et arrangement du skal deltage i - alt efter sammenhængen kan du vælge ud fra lidt forskellige stilarter, om det er den vilde aften, den mere afslappede, den formelle eller noget helt andet.

...Så skal du danse ind i 2019 eller tilbringe den sidste aften på året, på en fin restaurant med kæresten? Ligegyldigt hvordan du vælger at fejre denne aften, har vi en række bud på de perfekt stiletter til forskellige typer begivenheder. Bliv inspireret og sæt prikken over i'et med et par smukke sko, til dit festlige outfit for dette års nytårsaften!

SHOP HØJHÆLEDE

Skal du ud og danse?

Hvis du skal springe ind i det nye år, med dans og stor fest, betyder det naturligvis også, at du skal overveje dit fodtøj. Selvfølgelig skal de på denne store festdag, være smukke, lækre og udstråle elegance - men de skal også kunne bære dine fødder igennem hele natten, uden du er nødt til at smide skoene! Vi der derfor samlet en række modeller, du nemt kan have på natten lang og som stadig kan tilføje noget unikt til dit outfit. Er der fest, så lad der være fest!

Vores helt nye elegante stilet Hayden, er det oplagte valg til dig, der kender dig selv godt nok til at vide, at du kommer til at tilbringe mange timer på dansegulvet d. 31 december. Hayden fås i forskellige farver; sort, blå, brun leopard og grå leopard - som nemt kan matches til de fleste typer outfits, om det er glimmer-, sølv-, eller den sorte kjole. Stilletten har en smal 5 cm høj hæl, som dine fødder efter en nat på dansegulvet, vil takke dig for. Stilletten har en spids snude, der gør dem ekstra feminine og elegante.

SHOP HAYDEN

Er du mere til den helt klassiske pump, vil Allison være det perfekte match for dig. Med et helt minimalistisk og klassisk udtryk, kan du bruge den til utallige kjoler eller andre festlige outfits. Med dens chunky elefanthæl, er den nem og behagelig at gå rundt i, flere timer i streg. Dens elegance kommer til udtryk, ved dens spidse snude og alsidige design. Find denne pump i en smuk rød, sølv, grøn eller sort fin ruskind. Pift den sorte kjole op, med et par røde Allison pumps og et par røde læber. En sand vinder, hvis du spørger os!

SHOP ALLISON

Er du typen, der ofte har problemer med, at skoen svupper, når først fødderne bliver varme efter flere timers dans? Så har vi selvfølgelig også tænkt på dig. Du kan få den smukke Allison pump, blot med en rem om anklen. Allison Slingback har samme smukke minimalistiske udtryk, men med åben hæl og elastisk hælstrop, der sikre dig, at skoen ikke løber nogle steder og sidder fast på foden.

En god ankelstøvle med hæl, er også altid en vinder, både rent stilmæssigt men også for dine fødders skyld. Brug ankelstøvlen sammen med et par glitter strømper og en nederdel - ja, egentlig er der ingen grænser for, hvad de kan sættes sammen med. Vores bud er Maddie Studs, en elegant ruskindsstøvlet, med små runde sølv nitter, der tilsammen giver støvlen en flot effekt.

SHOP JANE
SHOP MADDIE

Skal du på fin restaurant?

Er du typen der helst ikke sætter fødderne på dansegulvet nytårsaften eller hellere bare vil sidde og snakke, med folk du holder af, eller blot skal på en fin restaurant? Så kan vi godt sætte lidt ekstra højde på dine hæle til fejringen af dette år. Selvom der ikke skal danses eller festes på vildeste vis, har vi kvinder jo stadig et ønske om, at se brænd godt ud på denne aften. Derfor vil Jane Pump måske være noget for dig. Med den klassiske, minimalistiske men stadig feminine pump, kan du bruge den til næsten alle typer af festlige outfits. Den har ligesom Allison Pump, en spids snude, smuk udskæring men med en chunky hæl på 8,5 cm. Du kan finde denne smukke sko i en smuk grøn eller sølv, begge i fint ruskind - oplagte til, at sætte lidt farve på et enkelt outfit! Nytårsaften skriger jo farven sølv, om det er tøjet, dugen, pyntet eller fyrværkeriet, så hvorfor ikke også skoene? Du kan nu også finde Jane med smukke sølv nittedetaljer Jane Studs, for et cool udtryk.

I dette års modebilledet, har vi set masser af velour og dette festlige stykke stof, er også at finde hos os! May Velvet er vores yndlingssandal, der kombinere komfort og skønhed. Den er dækket med fint velour i enten blå eller pale blush, og har smukke udskårne detaljer og en solid blokhæl. Tilføj denne enkle men stadig feminine og festlige sandal, en glimmer strømpe for et mere trendy look.

SHOP JANE

En sko vi kvinder altid har elsket og altid har haft som fast inventar af sko garderoben, er ankelstøvlen med hæl - og selvfølgelig kan vi også bruge den til nytår! Den er behagelig, den er smuk, den er alsidig og du kan bruge den igen og igen. Vanessa Low Cut, er en utrolig smuk ankelstøvlet med udskæring på fronten samt en hæl, der giver skoen en fin silhouette. Med dens spidse snude og smalle hæl på 8 cm, er den bare uhyr feminin og elegant. Find den i en klassisk sort læder, elegant rød ruskind eller med trendy slange print, for et moderne twist.

Uanset hvilken slags fest du skal til nytårsaften, kan du altid finde det perfekte fodtøj hos SHOE THE BEAR. Så udforsk vores store udvalg af stiletter, pumps, støvler eller ankelstøvler og find det perfekte match for dit oufit.

Du ønskes et godt og uforglemmeligt nytår fra SHOE THE BEAR.

SHOP VANESSA


Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post