Limited Edition – styles du ikke må gå glip af!

LIMITED EDITION – STYLES DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF!

Limited Edition kollektion

I skal selvfølgelig ikke snydes for en ekstra eksklusiv kollektion denne sæson! Vi har hos SHOE THE BEAR derfor samlet nogle af de hotteste trends i modeverdenen og lavet en eksklusiv kollektion til dig, der søger noget unikt og stilfuldt, med inspiration fra tidens mode.

Denne smukke Limited Edition kollektion, er ekstra attraktiv, da alle styles kun er at finde i en kortere periode og med et begrænset antal på lager - så skynd dig at få fat i et par af de skønne sko, før dine veninder! Det smukke ikoniske leopardmønster har fyldt i modebilledet de sidste par år, både indenfor tøj og fodtøj - vi har derfor lavet denne kollektion, med fokus på dette elegante mønster, som kun vil pynte i din skogarderobe. For at sikre os, at der er et par sko der rammer dig, finder du både en sneaker, en elegant pump og ankelstøvle til damer. Fælles for alle, er det smukke leopardmønstrede ruskind.

Hos SHOE THE BEAR er et af vores mærkesager, den gode kvalitet i materialerne og dette er selvfølgelig heller ikke noget vi er gået på kompromis med, i denne eksklusive kollektion. Alle styles er produceret 100% ruskind, både udenpå og indeni. Den gode kvalitet sikrer dig en behagelig sko med god komfort, som dine fødder vil takke dig for, efter en lang dag på kontoret eller til de finere lejligheder.

SHOP LIMITED EDITION

Leopard pumps

Til de finere begivenheder, eller blot til dig der elsker at være ekstra elegant i hverdagen, kan du finde det populære allover leopardmønster på vores nye pump Hayden Leo. Denne pump er en smuk og fin sko, der egner sig perfekt til aftenbegivenheder og som udstråler 100% elegance. Med den spidse snude og unikke silhuet, kan denne fine sko i 100% ruskind, tilføje et chic twist til dit look. Du kan finde Hayden dækket med smukt brunt- eller gråt leopardmønster.

SHOP LIMITED EDITION

Ankelstøvlen er tidløs

Ankelstøvlen er tidløs og en vi kan bruge, ligegyldigt vejret. Ankelstøvler er et must-have og kan anvendes i alle årets fire sæsoner. De er derfor obligatoriske at have i klædeskabet og støvlen kan stort ser altid sætte kronen på ethvert outfit. De kan bruges både til nederdel, kjole, jeans og bukser og gør dit udtryk mere stilet og modent, uden at være kedeligt!

Skab et sofistikeret men komfortabel look, som er et kvalificeret bud til stort set alle typer outfits. Du finder derfor i denne limited edition kollektion, en af vores mest populære ankelstøvler, blot i en ny cool og iøjnefaldende udgave, nemlig Agnete Gold Leo. Denne ankelstøvle i ruskind til kvinder, er dækket med smukt brunt leopardmønstrede ruskind, der passer perfekt til tidens mode. Den feminine støvle, har et klassisk udtryk og elegant spids snude, der nemt kan bruges til både hverdag og finere lejligheder.

SHOP LIMITED EDITION

Sneakers med nitter eller leopardmønster

Hvis du er mere til sneakers, og står og mangler et par med et feminint udtryk… Vi har selvfølgelig også tænkt på dig. Bella Leo er en klassisk sneaker, men med et unikt design. Den er ligesom alle de andre styles, dækket med de smukke leopardmønster. Denne sneaker har en tyk solid sål, der giver dig et par ekstra centimeter til højden. Du kan også finde den smukke sneaker model med cool nittedetaljer, Bella Studs påsat på enten hvid eller sort læder. Oplagt til dig, der gerne vil tilføje et råt men stadig elegant twist til dit hverdagsoutfit.

SHOP LIMITED EDITION

Alle styles er moderigtige tilføjelser til din garderobe, som kan spice hvilket som helst outfit op, på sin helt egen måde.

Så forkæl dig selv og din skogarderobe med ét par pumps, ankelstøvler eller sneakers fra vores Limited Edition kollektion og skab dig eget unikke look, med sko der har fokus på design og kvalitet.Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post