Dyreprint hitter stadig!

DYREPRINT HITTER STADIG

Dyreprint

Vi elsker dyreprint og det gør modebilledet også! Så er du træt det af helt traditionelle, ensfarvede mode? Eller leder du bare efter noget der kan give lidt modspil til det stilrene look?

Der findes rigtig mange prints og mønstre i modebranchen, men intet slår det populære dyreprint - det er blevet et internationalt hit når man kigger på tendenserne i modebilledet. Specielt leopard, zabra og slangeskindsprintet er at finde, når man kigger med et moderigtigt perspektiv. Allerede i 80'erne havde dyreprintet indtaget catwalken og har siden da, været et yndet motiv når det kommer til mode. Dyreprintet er kommet for at blive!

Det populære stof har de sidste mange sæsoner været at finde på både tøj og accessories, og derfor har vi hos SHOE THE BEAR selvfølgelig også valgt, at tage det videre til vores sko. Det er en helt ny dimension, som gør helhedsudtrykket rigtig spændende. Selvom dyreprintet ikke er nær så enkelt og nemt at sammensætte, som hvis det var et par sorte klassiske støvler, kan sko med dette print pifte ethvert outfit op. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dette mønster kan benyttes i modesammenhænge.

Der er noget råt, modigt og udfordrende ved, at tilføje dyreprintet til dit outfit, om det er hverdags tøjet eller til de festlige lejligheder. Det giver dig netop mulighed for at eksperimentere med dit look.

Tilføj et cool twist til dit look

Vi har selvfølgelig taget tendensen til os og designet en række smukke styles til dig! Du kan i vores kollektion finde sneakers, ankelstøvler og pumps med det populære print, både leopard og slangeskindsprint. Udforsk kollektionen og tilføj et cool twist til dit look, med trendy sko!

Hos SHOE THE BEAR er et af vores mærkesager, den gode kvalitet i materialerne og dette er selvfølgelig heller ikke noget vi er gået på kompromis med, når vi arbejder med dyreprint. Alle styles er produceret 100% ruskind eller 100% læder, både udenpå og indeni. Den gode kvalitet sikre dig en behagelig sko med god komfort, som dine fødder vil takke dig for, efter en lang dag på kontoret eller til de finere lejligheder.

De fleste kvinder ejer et par ankelstøvler, eller står måske og mangler et par? Den populære ankelstøvle med hæl, er en tidløs støvle som vi kan bruge til alle årets fire sæsoner. Støvlen med hæl er derfor et must-have i kvindens skogarderobe og vi mener de er obligatoriske at have stående. Støvlen kan stort ser altid sætte kronen på ethvert outfit. De kan bruges både til nederdel, kjole, jeans og bukser og gør dit udtryk mere stilet og modent, uden at være kedeligt!

Vores populære model

Skab et sofistikeret men komfortabel look, som er et kvalificeret bud til stort set alle typer outfits. I vores kollektion med dyreprint, finder du vores populære model Agnete, blot i en ny cool og iøjnefaldende udgave, nemlig Agnete Gold Leo. Denne ankelstøvle i ruskind til kvinder, er dækket med smukt brunt leopardmønstrede ruskind, der passer perfekt til tidens mode. Den feminine støvle, har et klassisk udtryk og elegant spids snude, der nemt kan bruges til både hverdag og finere lejligheder. Elsker du slangprintet, så kan du også finde den populære Agnete ankelstøvle dækket med smuk slangeprint, Agnete Snake. En elegant støvlet med guld detaljer i form af en lynlås på ydersiden med et lille vedhæng.

SHOP AGNETE

Unikke udskæringer

Hvis du vil have en mere feminin ankelstøvle, med unikke udskæringer og en smuk hæl, der giver skoen en fin silhouette? Så vil du elske Vanessa Low Cut. Hælen er 8 cm, hvilket gør Vanessa til et absolut musthave i skoskabet, da den med sit enkle look både kan bruges til hverdag og fest. Ankelstøvlen er kombineret slangeskind og sort læder, som giver skoen et cool udtryk.

SHOP VANESSA

Pumps

Vi har selvfølgelig også et par smukke pumps til dig, der gerne vil sætte lidt ekstra kant på dit festlige outfit. Til de finere eller måske mere festlige begivenheder, eller blot til dig der elsker at være ekstra elegant i hverdagen, kan du finde det populære allover leopardmønster på vores nye pump Hayden Leo. Denne pump er en smuk og fin sko, der egner sig perfekt til aftenbegivenheder og som udstråler 100% elegance. Pumpen har en feminin spids snude og unik silhuet. Du kan finde Hayden dækket med smukt brunt- eller gråt leopardmønster.

SHOP HAYDEN

Sneakers

Hvis du er mere til sneakers og står og mangler et par med et feminint udtryk… Vi har selvfølgelig også tænkt på dig. Bella Leo er en klassisk sneaker, men med et unikt design. Den er ligesom alle de andre styles, dækket med de smukke leopardmønster. Denne sneaker har en tyk solid sål, der giver dig et par ekstra centimeter til højden. Du kan selvfølgelig også finde denne sneakermodel, med det populære slangeprint, Bella Snake. Simpelt og moderne udtryk, som er perfekt til hverdagsgarderoben.

Følg moden og tilføj dit look cool dyreprint! Udforsk kollektion og din moderigtige tilføjelser til din garderobe, som kan spice hvilket som helst outfit op, på sin helt egen måde.

SHOP BELLAEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post