Dette forårs must-have ankelstøvler!

DETTE FORÅRS MUST-HAVE ANKELSTØVLER!

Ankelstøvler

AW18 ankelstøvle kollektion er nu på vores onlineshop! Med et bredt udvalg af en række forskellige designs, i både ruskind, læder og velour, sikre vi, at du finder et par eller to, din garderobe er nødt til at eje. En klassiker der kan styles til ethvert hverdagsoutfit eller til det sofistikerede arbejdslook. Perfekt til den sæson vi går i møde!

SHOP ANKELSTØVLER

Must-have

Ankelstøvler er et must-have og kan anvendes i alle årets fire sæsoner. De er derfor obligatoriske at have i klædeskabet og støvlen kan stort ser altid sætte kronen på ethvert outfit. De kan bruges både til nederdel, kjole, jeans og bukser og gør dit udtryk mere stilet og modent, uden at være kedeligt! Udtryk dig personligt med et par farverige eller glitter strømper, der giver det sidste touch til dit personlige outfit. Skab et sofistikeret men komfortabel look, som er et kvalificeret bud til stort set alle typer outfits.

Find en række ankelstøvler med fokus på et minimalistisk design, karakteristiske detaljer og kvalitet i højsædet, i vores nye AW18 kollektion. Med støvler der er håndlavet i 100% ruskind eller læder, sikre vi at du får den bedste sko-oplevelse og ikke mindst en støvle der kan holde de næste mange sæsoner!

Mange modeller

Vi præsenterer en række forskellige modeller, både kendte SHOE THE BEAR støvler med et nyt twist herunder Agnete, Ceci og Leila og helt nye modeller. Find modeller med eller uden hæl, i ruskind eller læder, chunky høj hæl eller lav hæl, gør vi det muligt for dig, at finde en ankelstøvle til lige præcis den anledning og det udtryk du ønsker.

Oplev cool nitter sætte sit præg på mange af støvlerne, som giver et unikt og råt look, som stadig kan anvendes til enhver lejlighed, men med en let kant.

For første gang, præsenterer vi jer for en række støvler i materialet velour, som giver et feminint og elegant udtryk, som nemt kan matche både rå denim jeans eller den stilede forårskjole! Om det er den elegante Agnete, Hannah eller Ceci, de western inspirerede Leila, fælles for alle modellerne er, at de vil supplere din egen unikke stil.

Smukke naturlige farver

Ankelstøvlerne i kollektionen afspejles og inspireres af en række smukke naturlige farver, i både brunlige, grønlige og grå nuancer, som nemt kan anvendes og matcher de fleste outfits! Den tidsløse, klassiske sorte støvle som passer perfekt til hverdags garderoben, men også til festen, er selvfølgelig også at finde blandt de mange styles.

SHOP ANKELSTØVLER


Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post