Find dine Chelsea støvler frem!

FIND DINE CHELSEA STØVLER FREM!

Maskulint look

Modens historie går langt tilbage og det samme gør sig gældende for visse design og modeller. De blev først rigtig populære i 1960’ernes britiske mod-miljø, hvor de ofte spottes på medlemmer fra The Beatles og Rolling Stones i West Londons eksklusive bydel Chelsea. Støvlerne blev med et symbol på Londons pulserende ungdomsmiljø og musikscene - lige siden da, har den tilhørt den gruppe af beklædningsgenstande, der danner den klassiske og elegante herregarderobe. Den flade støvle har et maskulint look, hvilket er et stort hit i modebranchen. De har gennem årerne derfor været at finde i modebilledet og er kun kommet for at blive. Det er selvfølgelig den udødelige klassiske ankelstøvle med det engelsk-klingende navn ”Chelsea” vi hentyder til.

Historien om denne populære støvle, kan ledes helt tilbage til Dronning Victoria I i 1800-tallets England. Dronningens skomager skabte den ikoniske støvle med elastiske sider og de blev hurtigt populære. Og vi har været vilde med dem lige siden! Chelsea støvlen passer godt ind i tidens mode, som er præget af det pæne og klassiske udtryk – mænds lyst til at være velklædt med pæne habitbukser og skjorter, er større end aldrig før og Chelsea støvlen er naturligvis en del af denne type outfit. Vi mener derfor, at det er ved at være tid til at finde denne populære støvle frem. Vi nærmer os vinterhalvåret og det er derfor oplagt af praktiske årsager at tage denne sko i brug, men vi skal selvfølgelig ikke glemme designet.

SHOP CHELSEA STØVLER

Den helt klassiske og tidløse Chelsea

Den perfekte Chelsea støvle skal både være praktisk og have et unikt design, der både udstråler elegance, fashion og din personlige stil. Det vil vi hos SHOE THE BEAR forsøge at hjælpe dig med. Vi har derfor produceret en række lækre Chelsea støvler i 100% læder og ruskind, som er designet i Danmark og håndlavet i lækre nøje udvalgte materialer, i Portugal. Vi forsøger at opfylde dit ønske om en støvle med fokus på komfort, design, kvalitet og et minimalistisk udtryk.

Chelsea støvler til mænd er mindst lige så funktionelle som de er fashionable.

For at opfylde så mange ønsker som muligt, har vi hos SHOE THE BEAR sørget for, at der er en række forskellige modeller af Chelsea støvler – så vi næsten er sikre på, at du ville falde over mindst ét par, hvis ikke flere. Den helt klassiske og tidløse Chelsea støvle til mænd, er altid en trofast ven af de fleste mænds skohylde. Ikke nok med at den er nem og hurtigt at trække i, men så er den også uhyre elegant med dens slanke silhuet og smukke materialer, som giver den et minimalistisk udtryk. Du kan derfor finde Chelsea i vores støvle kollektion. En helt enkel sort læder støvle, hvor der er kræset for kvalitet og design. Ligeså med vores Arnie støvle, helt klassisk og minimalistisk, blot i en flot brun læder. Begge kan bruges med dine yndlings habitbukser, for at skabe et professionelt og elegant look eller med dine denim jeans, for at løfte hverdags-outfittet til et mere formelt look. Hvis du personligt er mere til ruskinds støvler, har vi selvfølgelig også sørget for, at der er én støvle eller to, eller flere, til dig!

SHOP CHELSEA STØVLER

Chelsea i ruskind

Dev er vores fortolkning af den klassiske og tidløse ruskinds Chelsea støvle. Uden udstikkende detaljer, men blot enkelt design og lækre materialer, er den unik på sin egen måde. Du kan finde Dev i fire forskellige farver, sort, sand, brun og mørkebrun – farver du aldrig går galt i byen med og som du roligt kan forkæle din garderobe med, om du er typen der går i spraglede tøj eller jakkesættet! I lignede kategori, finder du Kelvin Chelsea. Denne er ligeså lavet i fint 100% ruskind, blot med en crepe gummisål, der gør støvlen mere hverdagsvenlig og mere afslappet i sit look.

SHOP CHELSEA STØVLER

Unikt og råt udtryk

Hvis du ønsker et mere unikt og råt udtryk, vil du kunne lide Wyatt. Denne Chelsea støvle er fra vores Frontier Range linje. Karakteristisk for denne kollektion er, at støvlerne er inspireret af lovløse mænd fra den amerikanske grænse, hvor navnet Frontier Range stammer fra. De unikke detaljer og sålkonstruktionerne i denne linje er særligt bemærkelsesværdig. Støvler fra denne tid blev lavet med robuste såler og af antikke garvede lædertyper, dette er naturligvis afspejlet i kollektionen, blot med et twist af den moderne tid. Dette er naturligvis at se i Wyatt Chelsea støvlen, som fås i brun og sort læder samt brun ruskind. Chelsea støvler til mænd kan være pæne og klassiske og de kan være bohemede og gå rigtig godt til en casual stil. Eli er vores cowboy-inspireret Chelsea støvle i fint ruskind, med forhøjet skaft og spids snude. Med dens slanke silhuet, vil den tilføje et kækt twist til din hverdagsgarderobe. Find Eli støvlen til mænd i lys brun ruskind og klassisk sort ruskind.

Støvlerne hører sig til i enhver mands garderobe, om du er modeinteresseret eller ej. Uden undtagelse. Det er en af de slags støvler, der går lige så godt til det mørkeblå jakkesæt som til et par velsiddende denimjeans. Så følg tidens mode og anskaf dig et par lækre ikoniske Chelsea støvler, som dine fødder og din skohylde vil takke dig for – støvlen som du aldrig bliver træt af!

SHOP CHELSEA STØVLEREfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post