Styr på skoene til Nytårsaften 2018?

STYR PÅ SKOENE TIL NYTÅRSAFTEN 2018?

Klar til at byde det nye år velkommen?

Ligesom julen nærmer sig og vi endelig er trådt ind i den hyggelige december måned, nærmes den store festaften også - nemlig d. 31 december! Nytårsaften betyder for mange årets helt store festaften. En aften hvor det forgangene år fejres og vi springer ind i det nye år, som vi byder velkommen med fest og farver.

Vi forbinder ofte store fester eller begivenheder, med muligheden for, at gøre noget ekstra ud af os selv og nytårsaften er ingen undtagelse! I forbindelse med nytåret findes der mange forskellige og gode måder at klæde sig på, alt efter hvad det er for et arrangement du skal deltage i - alt efter sammenhængen kan du vælge ud fra lidt forskellige stilarter, om det er den vilde aften, den mere afslappede, den formelle eller noget helt andet.

...Så skal du danse ind i 2019 eller tilbringe den sidste aften på året, på en fin restaurant med kæresten? Ligegyldigt hvordan du vælger at fejre denne aften, har vi en række bud på de perfekte sko til forskellige typer begivenheder. Bliv inspireret og sæt prikken over i'et med et par elegante sko, til dit festlige outfit for dette års nytårsaften!

SHOP SKO

Fuldend dit look

Vi har samlet vores yndlingsstyles til netop denne store aften, som står i festlighedernes tegn - så fuldend dit look med Derby sko, Oxford sko eller Chukka støvler fra SHOE THE BEAR. Om du er til stilfuldt lak, fint ruskind eller den helt klassiske sorte Oxford sko, har vi et godt bud til dig, der er på jagt efter den perfekte sko at hoppe ind i det nye år med.

Til nytårsaften er det tilladt at bære sit fineste i skabet og mange vælger selvfølgelig et formelt og pænt look - om du er til skjorten med blazer, jakkesættet, klassiske chinos eller noget helt andet. Vi har derfor sørget for, at der er en række styles der passer til netop mange typer outfits. Det er ofte spørgsmålet om, om dine sko skal dresse outfitet ned eller op. Derfor har vi både meget formelle og knap så formelle sko, alt efter hvad du er på jagt efter til dit nytårslook!

SHOP LAVE SKO
SHOP CHUKKA STØVLER

Tidløst, klassisk og minimalistisk design

Den klassiske pæne skjorte med en elegant blazer er ofte det sikre valg, om det er nytårsaften til den vilde fest eller blot på en fin restaurant med kæresten. Det er et cool, casual og klassisk look. For at ”pifte” dette moderne men afslappede outfit lidt op, vil det være oplagte fodtøjsvalg være Roddy Lak eller Aziz Lak. Disse to Derby sko, er det oplagte valg til dig der ønsker at følge tidens trends, men stadig være elegant. Aziz Lak er lavet som en elegant sko, men med en rå og robust gummisål der giver skoen et unikt udtryk, der både kan matches med en blazer eller med det par jeans for et mere afslappet look, som stadig er stilfuldt. Dens lakerede udtryk, giver skoen et formelt look.

Roddy er en lakeret Derby, med en flad solid gummisål som giver et moderne og elegant twist til dit outfit. Oplagt til finere lejligheder, men kan også styles til den moderne mands hverdagsoutfit - så tilføj dit ellers afslappet look en moderne sko i lakeret læder, der giver dit outfit kant og elegance på samme tid. Denne sko kan også sagtens bruges til et meget formelt jakkesæt, for at gøre outfittet mere cool og trendy.

Hvis du er typen der er lidt mere til en klassisk formel sko, der udstråler en sofistikeret og pæn mand, er du helt sikkert på udkig efter en sko som Harry. Denne Oxford sko i et tidløst, klassisk og minimalistisk design passer til dig, der søger en pæn men stilfuld sko i enten sort eller brun læder. Den tilføjer et strejf af klasse til alle outfits – og hvem vil ikke gerne gøre det når man hopper ind i det nye år? Brug den både til dit yndlingsjakkesæt, for at sætte det sidste fuldførende touch på det elegante looket eller med et par jakkesætsbukser og skjorte, for at pifte outfittet lidt op.

SHOP SNØRESKO

Perfekt til dit nytårsaften look

Er dit outfit meget formelt og ønsker du en sko der kan nedtone det bare en lille smule, så kan du gøre det ved at vælge det korrekte fodtøj! Søger du en sko med et råt udtryk, men som stadig udstråler elegance – vores bedste bud vil være Nate. Denne sko er en del af vore Frontier Range kollektion, som er inspireret af lovløse mænd fra den amerikanske grænse, hvor navnet Frontier Range stammer fra. Denne sko har unikke detaljer og sålkonstruktionerne i denne linje er særligt bemærkelsesværdig. Oplagt til dig der ønsker et lidt råt, men stadig formelt udtryk til din nytårsaften! Og det bedste er, at dens klassiske og tidløse udtryk, gør dem brugbare til mange forskellige festlige anledninger og gør dem til fast inventar af din garderobe efterfølgende.

Det meste af nytårsaftenen foregår, for det meste indendørs og derfor er det også en mulighed at bære et par cool loafers. Vores populære Gustaf, er en elegant læder loafer. Denne loafer i læder, er ligesom Luc en klassisk slip-on loafer, med de unikke minimalistiske detaljer og dens klassiske design. Skoen er ligeledes nem at anvende, og vil kun gavne din sko garderobe. Gustaf kan du finde i både sort og brun læder. Mon ikke én af dem vil passe perfekt til dit nytårsaften look eller bare som fast inventar af din skohylde?

Ny i flokken kan du finde Emerson. Denne sko er en klassisk loafer med perforeret øvre, der giver skoen en smuktstruktur. Derudover har Emerson det karakteristiske bånd foran samt en fin syningsdetalje, der markerer den afrundede snude. En helt igennem elegant sko. Perfekt til det enkle jakkesæt, eller bare et par cool chinos. Uanset hvilken slags fest du skal til nytårsaften, kan du altid finde det perfekte fodtøj hos SHOE THE BEAR. Så udforsk vores store udvalg af Oxford sko, Derby sko og Chukka støvler med et formelt touch og find det perfekte match for dit oufit til d. 31 december! Du ønskes et godt og uforglemmeligt nytår fra SHOE THE BEAR.

SHOP SKO
SHOP LOAFERSEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post