Frontier Range

FRONTIER RANGE

En sko der skal have plads i forårsgarderoben!

Mangler du en fed støvle med kant og af høj kvalitet, at gå foråret i møde med? I dag er støvler en fast del af enhver moderne mands garderobe. Støvlen er en modetendens inden for fodtøj til mænd, igennem mange år. Det smarte ved støvler er, at de kan være moderne og praktiske på samme tid, så de både er behagelige at have på en hel dag og kan løfte dit outfit om det er hverdag eller til formelle begivenheder.

Du kan i vores nyeste kollektion AW18, finde den nye linje Frontier Range som egnes til årets vinter-, efterår- og forårssæsoner. Vi kan præsentere en række modeller som Nate, Dalton som er lave støvler og Christie, Ned og Wyatt som ligger i kategorien, høje støvler. De fås i klassiske farver som brun og sort man aldrig kan gå forkert med og som altid kan have en plads i garderoben.

SHOP SNØRESTØVLER
SHOP CHELSEA STØVLER

Opkaldt efter berømte lovløse mænd

Hvad alle støvlerne har til fælles, er kvaliteten af materialerne; enten er det en 100% ruskindsstøvle eller en 100% læderstøvle håndlavet i Portugal, hvor de alle har en 100% indre læder sål og lining.

Denne del af AW18 kollektionen, er inspireret af lovløse mænd fra den amerikanske grænse, hvor navnet Frontier Range stammer fra. De unikke detaljer og sålkonstruktionerne i denne linje er særligt bemærkelsesværdig.

Støvler fra denne tid blev lavet med robuste såler og af antikke garvede lædertyper, dette er naturligvis afspejlet i kollektionen, blot med et twist af den moderne tid. Der er udviklet en mere moderne tåform og unik såldesign, med en slidstærk gummibund der bringer serien ind i nutiden. Alle styles i kollektionen er opkaldt efter berømte lovløse mænd fra denne tid ved den amerikanske grænse, herunder styles som Dalton, Nate, Christie, Ned og Wyatt.

SHOP SNØRESTØVLER
SHOP CHELSEA STØVLER

Der er ingen grænser for hvordan du kan anvende dine støvler, det er blot fantasien der sætter grænser! Om det er med jeans eller fine habitbukser, t-shirt eller skjorte, er støvler altid en god og pæn løsning, hvilket også gør dem attraktive i garderoben.

SHOP SNØRESTØVLER
SHOP CHELSEA STØVLEREfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post