Er du klar til julefrokosten?

ER DU KLAR TIL JULEFROKOSTEN?

Fuldend dit look

Vi er netop trådt ind i det travle måneder med julegave indkøb, planlægning af den store aften, kærlighed og selvfølgelig, de længe ventede julefrokoster. Årets mange julefrokoster står for døren, og for mange står sæsonen på julefrokoster med både arbejde, venner, bekendte og familie. Det er sæson for julefrokoster og det betyder, at det er sæson for at finde et par cool sko, du kan danse rundt i uden problemer, til de festlige aftner.

….Og vi tænker ikke, at vi er de eneste der glæder os til de mange kommende julefrokoster? Hvem elsker ikke enhver undskyldning for, at gøre sig lidt lækker? Vi har endelig en mulighed for, at gøre lidt ekstra ud af os selv og trække i yndlings outfittet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi mener, at skoene er til for at fuldende dit look – så bliv inspireret og sæt prikken over i’et med et par elegante sko!

Julefrokost er en lejlighed, hvor man skifter gear beklædningsmæssigt!

Hos SHOE THE BEAR har vi erfaret, at julen er den tid, hvor vi gør ekstra meget ud af os selv og derfor finder du hos os et stort udvalg af festlige sko der emmer af elegance og fest. Vi har samlet vores yndlingsstyles til netop disse finere lejligheder i denne tid - så fuldend dit look med Derby sko, Oxford sko eller Chukka støvler fra SHOE THE BEAR. Om du er til stilfuldt lak, fint ruskind eller den helt klassiske sorte Oxford sko, har vi et godt bud til dig, der er på jagt efter den perfekte sko.

SHOP LAVE SKO
SHOP CHUKKA STØVLER

God komfort og selvfølgelig et smukt design

Bare fordi vi gerne vil se godt ud til julefrokosterne, er der ingen grund til, at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Alle de festlige styles vi har samlet, er i enten 100% læder eller 100% ruskind, som er ren forkælelse for dine fødder, en lang aften på dansegulvet. Der findes vel i virkeligheden ikke noget bedre, end at bære et par komfortable sko, som man kan have på hele aftenen uden ømme fødder. Vi har derfor fokus på, at sikre den gode kvalitet i materialerne, god komfort og selvfølgelig et smukt design.

Som sagt er alt tilladt at bære til julefrokosterne, men mange vælger selvfølgelig et formelt og pænt look - om du er til skjorten med blazer, jakkesættet, klassiske chinos. Vi har derfor sørget for, at der er en række styles der passer til netop dit outfit. Det er ofte spørgsmålet om, om dine sko skal dresse outfitet ned eller op. Derfor har vi både meget formelle og knap så formelle sko, alt efter hvad du er på jagt efter til dit julefrokost look.

Tilføj et strejf af klasse

Skjorte og blazer er det sikre valg, om det er julefrokost med arbejdet eller vennerne. Det er et cool, casual og klassisk look. For at ”pifte” dette moderne men afslappede outfit lidt op, vil det være oplagte fodtøjsvalg være Roddy Lak eller Aziz Lak. Disse to Derby sko, er det oplagte valg til dig der ønsker at følge tidens trends. Aziz er Lavet som en elegant sko, men med en rå og robust gummisål der giver skoen et unikt udtryk, der både kan matches med en blazer eller med det par jeans for et mere afslappet look, som stadig er stilfuldt. Roddy er en lakeret Derby, med en flad solid gummisål som giver et moderne og elegant twist til dit outfit. Oplagt til finere lejligheder, men kan også styles til den moderne mands hverdagsoutfit - så tilføj dit ellers afslappet look en moderne sko i lakeret læder, der giver dit outfit kant og elegance på samme tid.

Hvis du er typen der er lidt mere til en klassisk formel sko, der udstråler en sofistikeret og pæn mand, er du helt sikkert på udkig efter en sko som Harry. Denne Oxford sko i et tidløst, klassisk og minimalistisk design passer til dig, der søger en pæn men stilfuld sko i enten sort eller brun læder. Den tilføjer et strejf af klasse til alle outfits – og hvem vil ikke gerne gøre det til en julefrokost? Brug den både til dit yndlingsjakkesæt, for at sætte det sidste fuldførende touch på det elegante looket eller med et par jeans og skjorte, for at pifte outfittet lidt op.

SHOP LAVE SKO

Fast inventar i din garderobe

Er dit outfit meget formelt og ønsker du en sko der kan nedtone det lidt, men stadig uden det behøver at være et par sneakers? Søger du en sko med et råt udtryk, men som stadig udstråler elegance – vores bedste bud vil være Nate. Denne sko er en del af vore Frontier Range kollektion, som er inspireret af lovløse mænd fra den amerikanske grænse, hvor navnet Frontier Range stammer fra. De unikke detaljer og sålkonstruktionerne i denne linje er særligt bemærkelsesværdig. Skoene fra denne tid blev lavet med robuste såler og af antikke garvede lædertyper, dette er naturligvis afspejlet i kollektionen, blot med et twist af den moderne tid. Der er udviklet en mere moderne tåform og unik såldesign, med en slidstærk gummibund der bringer serien ind i nutiden. Oplagt til dig der ønsker et lidt råt, men stadig formelt udtryk til din julefrokost! Og det bedste er, at dens klassiske og tidløse udtryk, gør dem brugbar til mange forskellige anledninger og gør dem til fast inventar af din garderobe.

SHOP SKO


Fortolkning af den ikoniske chukka støvle

Hvis du er vild med dette rå look, er Dalton måske også en sko for dig. Dalton er vores fortolkning af den ikoniske chukka støvle. Støvlen er fra vores populære Frontier Range kollektionen. En støvle i ruskind eller læder, som vi mener, aldrig går af mode. Dalton i ruskind, fås i tre klassiske farver, sort, brun og mørkebrun - tre nemme farver, som altid kan være fast inventar i din sko garderobe, da disse farver aldrig går af mode. Er du til den klassiske læderstøvle til mænd, vil du elske Dalton i sort læder. Denne model har den fordel at den både kan bruges til julefrokosterne men også til hverdagen på kontoret.

Find den rette Derby sko, Oxford sko eller Chukka sko til dit outfit og gør dig klar til, at svinge dig rundt på dansegulvet med et par fødder der vil elske dig, for dit skovalg!

God jul fra SHOE THE BEAR

SHOP CHUKKA STØVLEREfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post