En verden af snørestøvler til mænd

EN VERDEN AF SNØRESTØVLER TIL MÆND

Æstetiske og funktionelle snørestøvler

Vi er trådt ind i efteråret og lige om hjørnet venter den typisk kolde og våde danske vinter, som vi kender den bedst... Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Her mener vi selvfølgelig, når vi bevæger os ind i fodtøjets verden. Efterårets og vinterens ankomst betyder nemlig, at vi kan se frem mod en sæson med cool støvler!

Nogle modetendenser vil bare altid optræde i modebilledet år efter år – snørestøvlen er én af dem. Det skyldes selvfølgelig brugbarheden, da de både er praktiske og kan holde på varmen, men også designmæssigt er de oplagte til mange typer outfits. Med æstetiske og funktionelle snørestøvler, kan du sætte det afgørende touch på dit outfit. Snørestøvler er ikke overraskende støvler, som lukkes ved brug af snørebånd op langs foden. Disse støvler er et must-have og kan anvendes i alle årets fire sæsoner. De er obligatoriske at have i klædeskabet og en fed snørestøvle kan stort set altid sætte kronen på hverdagens look.

Intet kan understrege stilen hos en mand, som et par fede snørestøvler!

....Så har du nok af sneakers på skohylden og mangler du både praktisk og trendy fodtøj til de kolde måneder? Så prøv med et par nye lækre snørestøvler - et solidt stykke fodtøj til enhver mand. Udvid din skosamling, og giv dit look noget ekstra pondus og et twist af robusthed. Det er nemlig, hvad snørestøvlen kan tilføje til dit outfit. Der findes utallige former for snørestøvler til mænd, og vi er sikre på, at du helt sikkert finder et par, der passer til dig hos SHOE THE BEAR.

SHOP SNØRESTØVLER

Tidløse styles

Hos SHOE THE BEAR kan du finde snørestøvler til mænd, der både egner sig til de helt kolde vinterdage i sne og slud, til hverdagsbrug og til de lidt finere lejligheder. Vores kollektion med snørestøvler er tidløse styles, lavet af luksuriøse materialer, der gør dem til en investering og følgesvend for livet. Fælles for alle vores læder- og ruskindsstøvler er, at de er håndlavet i Portugal med omsorg og kærlighed. For at sikre alle vores sko er lavet med passende pleje og i den rette kvalitet som stemmer overens med vores værdier, følger vi hele produktionsprocessen og udarbejdelsen af læder materialerne fra start til slut.

Vores designs af snørestøvler er primært præget af det minimalistiske udtryk, af de helt simple årsager at hjertet i SHOE THE BEAR er af skandinavisk ophav. På trods af den klassiske og minimalistiske sjæl vi tillægger vores sko, kan vi ind imellem ikke lade være med at eksperimentere lidt. Så gør dig selv den tjeneste at udforske de nye spændende styles. Måske rammer de dig slet ikke, men måske er det lige spot on det du leder efter - eller ikke vidste du ledte efter.

Når det kommer til snørestøvler til herre gælder det i høj grad, om at finde et par herrestøvler, som har en god pasform. Støvlen skal altså være passe din fods form, og have en god solid bund, som dine fødder vil takke dig for, efter en lang dag i de samme støvler.

SHOP SNØRESTØVLER

Den ultimative vinterstøvle

Til årets kolde måneder, jagter vi alle den ultimative vinterstøvle der kan holde fødderne varme, men samtidig med et cool og trendy design. Vores bedste bud på denne type støvle, er vores populære Polar støvle. Denne støvle er en højskaftet snørestøvle i 100% garvet læder i enten sort eller brun, med hiking-inspireret lukning op langs foden der giver skoen et cool udtryk. Denne støvle er oplagt til sne, slud og kulde, med dens lækre varme uldfoer – den lever op til sit navn og holder med garanti dine fødder varme hele dagen. Vigtigt for en ultimative vinterstøvle, er en god solid og skridsikker bund, derfor er Polar produceret med en god og fleksibel gummisål. Hvis du er på jagt efter en vinterstøvle med snøre, med et knap så højt skaft, vil du elske Tenzing. Denne snørestøvle, er ligesom polar støvlen, foret med varmt uld. Tenzing er lavet i kraftigt garvet læder der kan tåle det danske-barske-vintervejr. Den fås i de tidløse farver brun og sort, som du nemt kan bruge til alle typer outfits.

Tilføj dit outfit et råt twist

Mangler du en fed støvle med kant og af høj kvalitet, at gå foråret i møde med? Søger du støvlen, der er knap så varm og mere fashion præget? Ned er en cool snørestøvle, der er en del af vores Frontier Range kollektion. Disse styles er inspireret af lovløse mænd fra den amerikanske grænse, hvor navnet Frontier Range stammer fra. De unikke detaljer og sålkonstruktionerne i denne linje er særligt bemærkelsesværdig. Støvler fra denne tid blev lavet med robuste såler og af antikke garvede lædertyper, dette er naturligvis afspejlet i kollektionen, blot med et twist af den moderne tid. Der er udviklet en mere moderne tåform og unik såldesign, med en slidstærk gummibund der bringer serien ind i nutiden. Så tilføj dit outfit et råt twist med denne snørestøvle til mænd, som fås som en læderstøvle og ruskinds støvle.

SHOP NED SNØRESTØVLE

Tilføj dit outfit et råt twist

I samme kategori finder du Hugh, en snørestøvle til mænd med inspirationskilde fra 20’ernes New York worker boot. Denne model er både elegant, men med et twist af det rå og maskuline. Den er derfor egnet til mange typer looks, som gør det ekstra attraktiv i din gaderobe! Den moderne snørestøvle er Jerry. Denne støvle i sort læder, er oplagt til arbejde eller semi-formelle lejligheder. Jerry har en sneaker-inspireret bund, som giver den et moderne udtryk. Kort sagt, klassisk og elegant.

Tag et kig på SHOE THE BEARS udvalg af snørestøvler til mænd og find ud af, at du ikke kan leve uden denne type støvle. Der er ingen grænser for, hvordan du kan anvende dine støvler, det er blot fantasien der sætter grænser!

SHOP SNØRESTØVLEREfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post