Den klassiske loafer hitter stadig!

KLASSISKE LOAFERS TIL MÆND HITTER STADIG!

En sko der kan bruges til alle lejligheder?

...Vores bedste svar må være den klassiske loafer. De er hurtige og nemme at hoppe i, de er super pæne og kan bruges til både hverdag og fest. Den klassiske loafer er generelt en lav sko, uden snøre. En såkaldt slip-on-sko. Vi ser dem i modebilledet og har gjort det igennem mange år - en sko der er kommet for at blive!

I dag kan man finde loafers til mænd i et hav af forskellige materialer og farver, med små unikke detaljer eller et cool mønster. Hos SHOE THE BEAR kan du finde en række trendy loafers til mænd i både 100% ruskind eller 100% læder. De har alle et minimalistisk udtryk og klassisk design, som passer i enhver mands skogarderobe. Med små unikke udskæringer og detaljer, har vores modeller et twist af klasse og elegance. Og hvem vil ikke gerne det?

SHOP LOAFERS

....Ikke nok med, at de er super nemme hurtigt at stikke fødderne i, kan de også sætte prikken over i’et til dit look. Så leder du efter en sko der kan forene det afslappede med det stilfulde, så skal du anskaffe dig et par stilede loafers. Du kan med vores klassiske loafers, skabe et sofistikeret udtryk til kontoret eller festlige lejligheder.

Du kan i vores kollektion med loafers til mænd finde Luc Ruskinds Loafer, Gustaf Læder Loafer og Emerson Ruskinds Loafer. Luc er en klassisk slip-on loafer, med minimalistiske detaljer og et klassisk og enkelt design. På skoens øvre er påsat en elegant læder kvast. Du kan nemt bruge denne loafer til mænd sammen med din hverdagsgarderobe eller dine pæne dresspants til finere begivenheder. Luc er lavet i 100% fint ruskind, håndlavet i Portugal med kærlighed, for at sikre den gode kvalitet. Find denne style i farverne tan, mørkeblå eller brun. Tidløse farver, der kan matches til de fleste outfits. Perfekt til de mange julefrokoster, vi går til er i december!

Ønsker du en loafer til mænd i læder, finder du Gustaf. Denne loafer i læder, er ligesom Luc en klassisk slip-on loafer, med de unikke minimalistiske detaljer og dens klassiske design. Skoen er ligeledes nem at anvende, og vil kun gavne din sko garderobe. Gustaf kan du finde i både sort og brun læder. Mon ikke én af dem vil passe perfekt til dit julefrokost look eller bare som fast inventar af din skohylde?

Ny i flokken kan du finde Emerson. Denne sko er en klassisk loafer med perforeret øvre, der giver skoen en smuktstruktur. Derudover har Emerson det karakteristiske bånd foran samt en fin syningsdetalje, der markerer den afrundede snude. En helt igennem elegant sko.

Forkæl dine fødder med et par lækre loafers, der er nemme at hoppe i og du kan samtidig fuldende dit outfit. Udforsk vores loafers kollektion til mænd og blev inspireret af de unikke styles, der kan pifte ethvert outfit op!

SHOP LOAFERSEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post