BYT FREM TIL FREDAG D. 24/1-2020


At købe pakker lige op til jul, eller bare midt i december er altid en lille smule ekstra nervepirrende, end normalt – kender du det?
Man er altid nervøs for, om de dukker op til den store længeventede aften d. 24 december, så de kan placeres fint under de grønne pyntede juletræ – Juleaften som vi allerede nu i november snakker om. Stormagasiner og gågaderne er fyldt med hyggelige lyskæder, salget af julepynt er så småt igangsat og julemusikken bliver spillet i de små hjem.
   

Vigtigst af alt, at man undgår ulykkelige børn og en sur svigermor, og får en aften i kærlighedens tegn hvor man har glæden ved at give dem man holder af - sørg derfor for, at få bestilt dine julegaver hos SHOE THE BEAR i tide! 
  
For at sikre dine julegaver som du køber hos SHOE THE BEAR når frem til Juleaften, anbefaler vi, at du bestiller i god tid. Fragtmændene hos GLS som vi sender med, levere dine julegaver som du har bestilt på vores webshop, så hurtigt som overhovedet muligt. Men i juletiden hvor travlheden er på sit højeste ligegyldigt hvorhenne du befinder dig, skal vi give fragtmændene en chance og bestille julegaverne i god tid - så de også kan nyde denne hyggelige tid! 


FORLÆNGET RETURRET
Alle ordrer der er købt på vores webshop efter d. 15 november kan byttes frem til fredag d. 24. januar 2020uanset om du har bestilt til Danmark eller uden for landets grænser. Så skulle uheldet opstå, ved forkert bestilling af farve, størrelse eller noget helt tredje, har du en lille måned at løbe på, hvis du skal bytte din julegave. 


ORDRER I DANMARK
Bor du i Danmark og har bestilt julegaver på vores webshop, skal du bestille og bekræfte ordren inden fredag d. 20 december kl 12.00, for at være sikker på, at modtage dem inden Juleaften. Her er der taget forbehold for forsinkelser hos transportøren.


ORDRER UDENFOR DANMARK
Hvis du bor udenfor Danmarks grænser, kan det varierer alt efter hvorhenne i verden du befinder dig. Men bestiller du til Europa, skal du bestille dine julegaver inden mandag d. 16 december kl 12.00 for at være sikker på, at have gaverne inden Juleaften. Der tages forbehold for forsinkelser hos transportøren. 
   
Ovenstående informationer er ikke en garanti, men blot vejledende datoer for levering. Vær opmærksom på, at faktorer uden for vores kontrol (eksempelvis strejker, dårlige vejrforhold der kan påvirke dele af vores netværk osv.) kan forsinke dine ordrer.
  
Gør dig selv den tjeneste, at mindske julestressen for dig selv og få styr på nogle af de mange julegaver hos SHOE THE BEAR allerede nu! Bestil i god tid så alle, også fragtmændene, har en chance for, at nyde denne skønne tid. 

   
God jul fra SHOE THE BEAR