COVID-19 INFO

Fra alle os i SHOE THE BEAR håber vi, at du og din familie holder jer i sikkerhed med gode vibes og positiv energi i disse usikre tider.

Lige nu er vores første prioritet velfærd for vores ansætte og samfund. Vi overvåger den daglige udvikling af COVID-19 situation verden over. Tingene ændrer sig hurtigt - men vi følger nøje rådene fra WHO og lokale myndigheder.

Forneden kan du holde dig ajour med vores seneste forholdsregler.

Tak for jeres støtte og pas på hinanden ❤️

LEVERINGER

Vi sender hver dag med 1-2 dages leveringstid. Vi tilbyder fortsat hjemmelevering, erhvervslevering og levering til pakkeshops.

Hos SHOE THE BEAR bruger vi GLS eller DHL connect, som begge overvåger chaufførernes helbred nøje. Deres køretøjer desinficeres dagligt, og chauffører vasker regelmæssigt hænderne og bruger håndsprit.

Vi tager strenge og alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at lager- og leveringspersonalet er beskyttet og holdes sikre, når vi pakker dine ordrer.

Vores lager har desuden skåret ned på mængde af medarbejdere for at give et mere sikkert arbejdsmiljø. Der er desuden foretaget afstandsmærker på lageret for at sikre, at personalet husker at holde afstanden.

RETUR

Du kan fortsat returnere dine varer 30 dage efter modtagelse. Brug det vedlagte returlabel.

Hvis du ikke er i stand til at aflevere pakken på et indleveringssted, skal du kontakte vores kundeservice, så kan de hjælpe dig med at finde en anden løsning. Vær opmærksom på, at gebyrer kan muligvis pålægges.

Der er ingen farer for, at COVID-19 kan overføres via stof/fodtøj (WHO). Ikke desto mindre vil alle returnerede varer blive nøje kontrolleret og behandlet, før de sættes tilbage på vores lager.

KUNDESERVICE

Kontakt vores kundesupport med alle spørgsmål du har omkring dine ordrer, de vil med glæde hjælpe dig som de plejer.

E-mail til online@shoethebear.com eller ring på +45 38 40 04 44.

Vores team er her for dig nu mere end nogensinde. Vi er tilgængelige på mail og telefon mellem 9:00-15:00 hver mandag til torsdag og fra 9:00-14:00 om fredagen.

Kontakt os