Festivalsæsonen nærmer sig… Få styr på dit fodtøj!

Festivalsæsonen nærmer sig… Få styr på dit fodtøj!

 

Festivalsæsonen nærmer sig og du stiller dig selv det samme spørgsmål år efter år.. Hvilke sko skal jeg tage på? Festivalskoene er måske et af de allervigtigste items du skal afgøre når du skal på festival.

 

  
Festivalsæson er over os, så nu er det vigtigt at få din sommer garderobe i skak. Udover at tilføje dit outfit prikken over i’et med et par trendy sko, sneakers, støvler eller hæle, må man gå til kende og indrømme at de også er nødt til, at være komfortable og praktiske hvis dine fødder skal holde hele dagen og natten med. Du skal derfor være sikret behagelig komfort, godtempererende effekt og så skal du selvfølgelig være sikret at du finder dig et trendy par sko som får dig til at stå ud af mængden, og får de andre festival besøgende til at vende hovederne efter dig.
 
De skal afspejle din stil, din personlighed, samtidig med at de skal være cool!
 
Om du er kvinde eller mand, kan du med et par fede støvler eller de rette sneakers tilføre ekstra kant til dit udvalgte outfit, om det er den blomstrede festivalkjole eller de klassiske jeans. Gør dit festivaloutfit til noget særligt!
 
For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet en række raffinerede støvler, sneakers, støvletter og sandaler, der kan fuldføre dit outfit og gøre dig klar til sommerens festivaler!
 
 
Moden ændre sig og nye trends opstår år efter år på årets festivaler. Dog er der en gennemganger vi støder på hvert år, nemlig bare solbrune ben og et par rå ruskindsstøvler. Så pift dit outfit op med seje støvler. Vi har derfor fundet de mest trendy støvler frem til dig!
 
Hvad alle støvlerne har tilfælles er den høje kvalitet indenfor materiale og minimalistisk design, med få karakteristiske detaljer. Alle støvlerne er håndlavede i 100% ruskind, for at sikrer en høj kvalitet og ikke mindst en sko som kan holde de næste mange sæsoner!
1. LEILA RUSKINDS ANKELSTØVLE – SAND 1.199,- 2. LEILA RUSKINDS ANKELSTØVLE – BLACK 1.199,- 3. CLARA RUSKINDS CHELSEA STØVLE - DARK GREY 1.099,- 4.EMMY RUSKINDS WEDGE SNEAKERS – TAUPE 999,- 5. TRISH RUSKINDS WEGDE STØVLE - GREEN / GREEN 1.199,-
 
 
 
Sneakers er ikke kun et must-have i hverdagen, det er den skam også når du skal på sommerens festivaler. Måske er den mest elskede sko i festivalsæsonen sneakers. Hvorfor? For det første er den praktisk, den er god til alle outfits og så befinder du dig til et dansemarathon hvor komforten er nød til at være i orden og dine fødder vil elske dig dagen derpå, efter en lang nat.
 
Vi har derfor samlet de mest oplagte festivalsneakers, der kan fuldføre dit outfit om du bærer en blomstret kjole, et par slidte denim shorts eller klassiske jeans!
  
1. AVA LÆDER WEDGE SNEAKERS – PALE BLUSH 999,- 2. AVA LÆDER WEDGE SNEAKERS – WHITE 999,- 3. LISA GLIMMER WEDGE SNEAKER – SILVER 999,- 4. ELLA RUSKINDS SNEAKERS – ROSE 749,- 5. ELLA LÆDER SNEAKERS – BLACK 749,-
 
 
Er du typen der hellere vil lufte fødderne i de varme festivaldage og går efter det lette sommer look? Vi har en række styles til dig som søger sandaler, hvor du både kan være elegant, chik og komfortabel på samme tid.
 
Sandalerne er alle 100 % læder sandaler, men på samme tid komfortable, så du kan stå og nyde musikken eller gå rundt i flere timer på festivalpladsen uden at være utilpas.
 
1. ALICE LÆDER ESPADRILLOS SANDAL – BLACK 899,- 2. ALLY LÆDER SANDAL – TAN 899,- 3.ALLY LÆDER SANDAL – BLACK 899,- 4. ALICE LÆDER ESPADRILLOS SANDAL – COGNAC 899,- 5. ALLY LÆDER SANDAL – COGNAC 899,-
 
* Fodlængde målt i cm