Dressy Sneakers

Dressy Sneakers

Sneakers har været på mode i flere år og bliver ved med at være en vigtig del af garderoben verden over. Sneakers skiller sig ud fra mængden ved at være sko som man kan bruge til et utal af anledninger og kan være dem der sætter et final-touch på dit look. De har gået igennem en periode, hvor de startede med at være henvendt til sportsverdenen, til at være moderigtige indflydelsesrige sko, udviklet i alle slags former og farver, og selvfølgelig rider SHOE THE BEAR også med på sneakers-bølgen.

For at sætte vores eget præg på sneakers-markedet, har vi designs som holder sig til SHOE THE BEAR ånden, og en rød tråd kan findes fra støvler, til klassiske herresko og til sneakers, som er den minimalistiske men detaljerede stil.

Lige nu, har vi en version ude, som er vores fortolkning af den ultimative klassiske sneaker, den sneaker hedder Dean. Dean vil passe til din hverdagsgarderobe. Mens fokusset ligger i det minimalistiske design, har vi ikke gået på kompromis med komforten, og du vil kunne have skoene på i flere timer ad gangen.

En lignende version af Dean er kaldet Adam, som design- og komfortmæssigt ligner Dean, men Adam skiller sig ud som en slip-in sneaker med diskret bagstrop og et logo patch på sålen. Begge sneakers findes i hvide og sorte farveversioner.

* Fodlængde målt i cm