DE FØRSTE SS18 SKO ER LANDET

SS18

Allerede nu er vi ude med de første sko fra SS18 kollektionen, som lader dig se frem til lysere dage med mere sol og varmere temperaturer. Med en kombination af flade støvler som Harper L, sneakers som Ava L, flade sko som Louis L og hæle som Ann S, variationen er stor og du vil kunne finde styles som både går godt til hverdag og til fest.

Kollektionen finder inspiration fra den støvede og rå natur, med en farvepalette af musgo grøn, askegrå, mørk taupe og sand, vi tager dine tanker tilbage til bjergene og en western-lignende atmosphere, hvor vi har taget nøgleelementerne ud og fortolket det til en kollektion af sko, set i sko som Hannah S og Leila S. Nogle af skoene kender du allerede fra tidligere sæsoner, men andre vil være helt nye for dit øje. Samtidig med at det handler om detaljerne, og det unikke finish, som definerer alle skoene hver for sig, så de bliver deres egne.

Fra de mere solide og større sten til helt fint sand med farver som glitrer i solen, er Abby og Lisa T inspireret af det fine ørken sand, med et festligt udseende som kan frembringe lysten til fest og farver både i dagslys og i nattetimerne. Kollektionen tilbyder en stor variation af stilarter, for en bred vifte af kvinder og passer til både den afslappede påklædning og den multifarvede festlige påklædning.

SHOP NYHEDER


* Fodlængde målt i cm