Giv din stil karakter med Derby sko

GIV DIN STIL KARAKTER MED DERBY SKO

Den formelle Derby sko

Der skal ikke herskes nogen tvivl om, at der bare er nogle typer sko, man som mand, bør have som fast inventar i skogarderoben. Hos SHOE THE BEAR mener vi, at alle mænd bør eje mindst ét par elegante, klassiske og minimalistiske sko. Vi snakker selvfølgelig om den formelle Derby sko! En ægte gentleman går aldrig i byen med et par elegante Derby sko. En klassisk sko, der er oplagt til de finere begivenheder eller blot til dig, der ønsker at sætte et lidt finere præg på dit hverdags outfit. Gør din skohylde mere gangbar med disse pæne herresko, der er det ypperste inden for formalitet.

En Derby sko er karakteristeret ved at sidedelene, altså der hvor snørehullerne sidder, er syet fast på overlæderet. Konstruktionen på skoen kaldes åben snøre, i modsætning til lukket snøre, som man f.eks. finder på den klassiske Oxford sko.

Alle Derby sko til mænd hos SHOE THE BEAR er produceret i enten 100% læder eller ruskind, håndlavet i Portugal med omsorg og kærlighed for at sikre den gode kvalitet. Kollektionen med Derby sko indeholder en række tidsløse styles, med et minimalistisk udtryk, lavet af luksuriøse materialer, der gør dem til en investering og følgesvend for livet. Vi elsker sko, som kan bruges til flere forskellige lejligheder, både de mere formelle, til arbejdsdagen og til en tur ned gennem strøget. Derby skoen gør sig anvendelig til stort set alle typer aktiviteter i livet, og derfor bør de have en fast plads i garderoben!

SHOP SKO

Sofistikeret twist

Der findes flere forskellige typer af Derby sko og vi har i kollektionen sørget for, at der er lidt til hver smag - udforsk kollektionen og find dit yndlings par!

Er du den moderne mand? For et moderne og ekstra elegant udtryk, kan du i samlingen af Derby sko finde styles der er lavet i pæn lakeret læder - herunder styles som Aziz, Gaston Lak og Roddy. Det oplagte valg til dig der ønsker at følge tidens trends, er Aziz højst sandsynligt lige en sko for dig. Lavet som en elegant sko, men med en rå og robust gummisål der giver skoen et unikt udtryk, der både kan matches med en blazer eller med det par jeans for et mere afslappet look, som stadig er stilfuldt. Kombinér evt. skoene med et par grå, uldne jakkesætsbukser med fold og mørk uldfrakke. Roddy er en lakeret Derby, med en flad solid gummisål som giver et moderne og elegant twist til dit outfit. Oplagt til finere lejligheder, men kan også styles til den moderne mands hverdagsoutfit. Hvis du ønsker en Derby sko til mænd, med et mere klassisk udtryk er Gaston Lak den perfekte sko til dig. Den vil ligegyldigt outfit, tilføje et sofistikeret twist til din formelle garderobe.

SHOP DERBY SKO

Solid og kraftig lædersål

Søger du en sko med et råt udtryk, men som samtidig udstråler elegance, kan vi præsentere Nate. Denne lidt mere robuste sko, er fra linjen Frontier Range. Styles i denne kollektion er inspireret af lovløse mænd fra den amerikanske grænse, hvor navnet Frontier Range stammer fra. De unikke detaljer og sålkonstruktionerne i denne linje er særligt bemærkelsesværdig. Sko fra denne tid blev lavet med robuste såler og af antikke garvede lædertyper, dette er naturligvis afspejlet i kollektionen, blot med et twist af den moderne tid. Der er udviklet en mere moderne tåform og unik såldesign, med en slidstærk gummibund der bringer serien ind i nutiden. Denne læder sko til mænd, er altså produceret i struktureret brun læder eller sort læder og har en solid og kraftig lædersål, med unikke detaljer.

SHOP NATE

Klassisk og tidløs

Klassisk og tidløs hele året rundt. Den klassiske Derby sko Harry passer til dig, der mangler en pæn men stilfuld sko i enten sort- eller brun læder. Harry er nem at anvende til pæne lejligheder, med dens tidløse og klassiske design. Det oplagte valg til det mørkeblå jakkesæt, men kan også bruges til et par jeans for at gøre give et mere formelt udtryk.

SHOP HARRY

Sneaker-inspireret gummisål

Sidst men ikke mindst, kan du i kollektionen finde Horace, en herre Derby i blødt læder. Denne sko kombinerer den sporty med det elegante, med dens sneaker-inspireret gummisål, der nedtoner det formelle look men som samtidig giver et stilrent udtryk. Denne sporty sål, gør den brugbar til både hverdag og fest, og hvem vil ikke gerne have sådan en sko?

Udforsk hele kollektionen af Derby sko og blev inspireret af de unikke styles, der kan pifte ethvert outfit op!

SHOP DERBY SKOEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post