BLACK WEEKEND 2018

BLACK WEEKEND 2018

Nedtællingen er endelig begyndt og vi må væbne os med tålmodighed, for glæder vi os gevaldigt her hos SHOE THE BEAR!  Vi glæder os til at give dig muligheden for, at købe sko med et minimalistisk design og lækre materialer til uhørt lave priser - uden der er gået på kompromis med kvaliteten, for den er stadig den samme! Og i år har vi gjort noget vildt, vi har forlænget den populære BLACK FRIDAY med BLACK WEEKEND. Du kan altså ikke kun blive forkælet med de suverænt bedste tilbud én dag, men en hel weekend.

….Så sæt kryds i kalenderen fredag d. 23 november 2018 og resten af weekenden med - spar mellem 30-60%!

Så er du på udkig efter et godt køb? Mangler du måske et par julegaver, en god hverdagssko eller blot den rette sko til årets mange julefrokoster og til nytår? Vi har samlet en række styles til dig til en uovertruffen pris, inden for en række forskellige kategorier, for at sikre, at du finder hvad du søger. Så det eneste du skal bekymre dig om, er hvilke sko der skal have plads i din skogarderobe eller i gavebunken.

Sko til kvinder

 

Du kan både spare en masse penge OG forny din garderobe, det er vidst en win-win. Så skal du have opdateret looket med årets sko-trends til de sidste vintermåneder, festerne, hverdagen eller kontoret? Du kan nemlig finde sko, der passer til alle sæsoner i vores store udvalg af BLACK WEEKEND-tilbud til dig. Find Chelsea støvler, ankelstøvler, sneakers, vinterstøvler, kilehæle og hæle! 

Udforsk hele udvalget af BLACK WEEKEND tilbud her! 

Alle vores sko er tidløse og lavet af luksuriøse materialer, der gør dem til en investering og følgesvend for livet. Vores 100% læder- og ruskindssko er lavet i Portugal med omsorg og kærlighed. Vores designs er primært præget af det minimalistiske udtryk, af de helt simple årsager at hjertet i SHOE THE BEAR er af skandinavisk ophav. På trods af den klassiske og minimalistiske sjæl vi tillægger vores sko, kan vi ind imellem ikke lade være med at eksperimentere lidt.

 Vi går julefrokoster og festlige begivenheder i møde, så det er tid til at finde dine høje hæle frem! Tydeliggør dine feminine sider og få alt fra festkjolen til dine slidte denim jeans til at fremstå elegante, chikke og sofistikerede. May er en af vores bestsellere, en klassisk, feminin sandal med en tyk hæl i ruskind. Find denne populære pump på tilbud til BLACK WEEKEND i farver grå, taupe og pale blush. En trend i år, er det smukke velour stof og dette feminine stof, er et sikkert hit til din nytårsaften. Find May Velour i mørkeblå og pale blush. Den højhælede sandal findes også med studs May Studs, som gør dem mere rå men stadig med et feminint touch.

Hvis du er mere til den klassiske pump, som du kan bruge til den farvede eller spraglede festkjole, vil Jane tilføje prikken over i'et til dit outfit. Elegant ruskinds pump med chunky hæl og spids snude. Find den også med cool studs, Jane Studs

støvler til kvinder

Ankelstøvler er et must-have og kan anvendes i alle årets fire sæsoner. De er derfor obligatoriske at have i klædeskabet og støvlen kan stort ser altid sætte kronen på ethvert outfit. Find en række cool ankelstøvler på tilbud på fredag d. 23 november 2018! 

Imellem det store udvalg finder du vores populære model Agnete Lædeankelstøvle. Den højhælede støvle, kan du finde i flere forskellige varianter til BLACK WEEKEND. Hvis du er vild med den klassiske chelsea støvle har vi også Agnete Chelsea. Denne ankelstøvle har ligesom den klassiske chelseastøvle, komfortabel elastisk langs siderne på skoen, dog er denne udgave finere og mere feminin med dens spidse snude og høje hæl, der gør den nem at anvende i hverdagen. Find også Agnete Slouchy, som har et højt skaft og foret med varmt uld, der gør den oplagt til vinterens kolde måneder. Den populære strømpe inspireret Agnete Knit ankelstøvle, kan du også finde til en ekstra god pris!

En støvle der aldrig går af mode, er selvfølgelig den altid populære Chelsea støvle. I udvalget finder du Marla Ruskinds Chelsea i sand, og Marla Læder Chelsea i sort. Denne sæson har været præget i høj grad af smukke studs, derfor kan du også finde Marla Studs Chelsea i sort ruskind.     

 

….Og vi kan præsentere mange mange flere tilbud!

 

Find et stort udvalg af smukke festsko, hverdagssko- og støvler, pumps og vinterstøvle. Så gå ikke glip af årets største tilbudsfest og besøg os hos SHOE THE BEAR til BLACK WEEKEND som starter d. 23 november 2018!

 

 

 

* Fodlængde målt i cm