Sneakers: Skoen der aldrig går af mode

SNEAKERS: SKOEN DER ALDRIG GÅR AF MODE

Feminine, sporty og klassiske sneakers

At være praktisk og følge tidens mode hænger ikke altid sammen, men det er heldigvis ikke tilfældet når det kommer til sneakers. Skoen der aldrig går af mode! Vores fødder kan endnu glæde sig over, at denne moderne og praktiske sneaker bevarer deres genvundne plads som folkets foretrukne sko. Hvis der er et stykke fodtøj, vi bare ikke kan undvære i årets fire sæsoner, er det sneakers. Om du så er mand eller kvinde, er du nødt til at have et par eller flere, hvis du spørger os. Den populære sneaker er en af hverdagens uundværlige accessories, de er uhyre praktiske fordi de nemt kan matches stort set alt hvad din garderobe indeholder og så kan de bruges året rundt. De giver et afslappet og smart twist til hvilket som helst look, og så er de behagelige, som intet andet. Derfor kan vi i vores kollektion præsentere både feminine, sporty og klassiske sneakers, alt efter hvilken stil du ønsker at pifte dit outfit op med!

SHOP SNEAKERS

Klassisk

En helt stilren og klassisk sneaker som går til næsten alt og uden udstikkende detaljer, er altid god at have stående i garderoben. Den klassiske silhuet kan bruges til alt fra dagligdagens afslappede look til weekendens pæne outfit. Har du brug for en sko der kan bruges til det hele, er Ella sneaker noget for dig. Find Ella i to farver, sort- og hvid glat skind. Ikke nok med at de har et tidsløst og moderne udtryk, er de praktiske og baghagelige, som dine fødder vil takke dig for.

SHOP SNEAKERS

Sporty

Som en af de helt store tendenser i 2018 indenfor sneaker verdenen, ses stadig den sporty sneaker med et 80’er og 90’er inspireret look, hvilket nu har sat sit præg nogle år i streg. Trends kommer og går, men 80’erne og 90’erne er årtierne der aldrig slutter, når det kommer til mode indenfor sneakers! Vi har derfor lavet vores egen retro-inspirerede sneaker Li Lace Up og Li Velcro, med en slank silhuet og i tidsløse farver. De er ligesom den klassiske sneaker, nemme at anvende og kan passe til stort set alle typer outfits både det afslappede og pænere look. Brug dem til at nedtone en blomstrede eller farvet feminin kjole eller nederdel, og derved tilføj et sporty twist til outfittet.

SHOP SPORTY SNEAKERS

Wedges

Der laves hele tiden nye varianter af sneakers, nye farver, snørebånd, høj- og lav sål, materialer og detaljer, for at få fornyelse på den eftertragtede sko. En af de nyere versioner af den populære sneaker, er den skjulte kilehæl, der er den perfekte kombination af femininitet og en aktiv livsstil. Den støtter hele foden, men samtidig får den benene til at se lækre og feminine ud på grund af sålens svaj. Du kan i vores kollektion finde Ava High Top med et høj skaft og Ava med et lavt skaft, som begge fås i sort- og hvid læder. Herudover kan du nu også finde vores populære wedge støvle Emmy i et sporty og sneaker-inspireret look, nemlig Emmy Hike.

SHOP WEDGE SNEAKERSEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post