Gør klar til forår!

Gør klar til forår!

Find ud af hvilke sko, støvler og sandaler der kan overføres fra mørke dage og hvilke 2018 tendenser du skal holde øje med! Vi guider dig gennem de styles der hjælper dig med at komme bedst ind i foråret, da lysere dage higer lysere styles – så ud med det gamle og ind med det nye! 

Efter at have observerede hvilke farver og silhuetter der var mest synlige på forårets runways, har vi lavet en liste over must-have sko. En ting vi lagde mærke til var "kitten" hæle - en trend vi ELSKER da stylen både er praktisk til formelle lejligheder og pendling frem og tilbage mellem arbejdet. Vores populære Agnete og Agnete Mix ankelstøvle kollektion er noget at overveje her, med sin klassiske design og kitten lignende stilet hæl. Stylen kommer i ruskind, læder og med specielle detaljer som Agnete Broderi med blomster detalje og Agnete Mix med læder detalje på tåen. Denne sæson udvidede vi kollektionen ved at lave Agnete i hvidt læder, en trend der vil boom i år. Kollektionen kommer i sort, grå, blush, hvid, taupe og i smukke mønstre og luksuriøse materialer. Agnete passer til næsten alle lejligheder og derfor den perfekte go-to støvle, så overvej at investere i et par eller to!

Det er kun passende at forudsige trends for en af ​​de største lige nu: Sneakers! Da sneakers er en essentiel del af enhver garderobe, er de gode at have hele året rundt. Et look, der fortsat er relevant og populært i 2018, er en dusty hvid, pasteller og nogle metalliske / patentmaterialer. Vores Flash Collection er blevet udvidet med ankomsten af ​​vores første flade sneaker kollektion, som består af Ella L og Ella S sneakers. Vores limiterede kollektion kommer i tre forskellige styles i læder og ruskind. Ella tilbyder et ultramoderne look, hvor detaljerne er holdt på et minimum med kun subtile detaljer og selvfølgelig luksuriøst komfort. Vores favorit sneaker, Ava L, er ingen undtagelse her. Kollektionen kommer i lækkert læder i farvene sort, hvid og pale blush  Det er en cool wedge model med et sporty inspireret look og en blød skjult kilehæl, der gør den perfekt til hverdagsbrug.

Spænder, glitter og andre skolignende udsmykning bliver stort i år! Det giver dit outfit det sidste boost, så tilføj sjove farver, materialer og print til dit fodtøj!
Her skal du kigge efter Sally og May mule sandal i denim, to styles, der har et ”fashion-forward look” og vil passe perfekt til sommer. Ann S ankel støvle i ruskind er en anden go-to model, hvis du ønsker at tilføje en cool detalje til din garderobe: dets spænder giver et ”cowboyish” look. Kollektionen kommer i sort, grå og blush ruskind og vil tilføje en edginess til dit outfit. Men hvis du virkelig vil shine, er Lisa og Abby ankelstøvle glitter vejen at gå! Vær ikke bange for at bruge disse sko med din hverdagsgarderobe: de vil fungere perfekt med et disket outfit og vil blot tilføje et sjovt twist - De fungere godt med en denim på denim look! Vores nye kollektion fra 2018 består også af sandalerne Marcy S og Donna L. Det er to styles, der er enkle men med flotte detaljer som nitter og smukke broderier og vil helt sikkert gøre din sommer garderobe et hit!

* Fodlængde målt i cm