Kilehæl: Tidens hotteste trend

KILEHÆL: TIDENS HOTTESTE TREND

Afslappet og stilfuld på samme tid

Elegante, lange ben står højt på mange kvinders ønskeliste – heldigvis kan det opfyldes på flere forskellige måder. Efter vores mening er kilehælen den mest fantastiske hjælp på vejen. Designet med hævede hæle, får dig til at fremstå højere og slankere. Ikke nok med at denne type sko, kan give dig de lange ben man altid har drømt om, giver den dig også et par glade fødder. Designet af den høje kilehæl gør nemlig, at man ikke skal balancere på forfoden hele dagen lang, som ofte kan resultere i ømme fødder. I stedet giver skoen dig den optimale støtte til hele foden, der giver dig en behagelig og komfortabel gang igennem dagen. De får dig automatisk til at ranke ryggen, så de feminine kurver kommer i fokus samtidig med, at man fremstår mere selvsikker.

Skoen som både fås som støvler, sandaler og sneakers er uhyre behagelig og det oplagte valg, hvis man både ønsker et elegant, stilfuldt og afslappende look. Men ikke nok med det, så er de også en af tidens hotteste trends og det kan vi kvinder jo kun være glade for. Moderigtig og behagelig – what’s not to like?

Kilehælen er et skønt alternativ, til den traditionelle vinterstøvle, ukomfortable stilet eller klassiske sneaker! Gå den sikre vej og gå efterårs- og vintersæsonen i møde med et par feminine støvletter med kilehæl eller den mere afslappede sneaker med kilehæl. Vi kvinder elsker at få lidt højde på, så i stedet for den klassiske stilethæl i disse dage, så vælg kilehælen. Kilehælen er mere robust end den klassiske stilethæl, så du kan med denne støvle eller sneaker bevæge dig sikkert rundt i det utilregnelige kolde og våde vejr – og stadig se godt ud! Undgå besværet med at gå på brosten, at hælen sidder fast i noget jord eller en hullede rest. Med kilehælen undgår du altså disse problematikker.

SHOP KILEHÆLE

Feminine kilehæle

Hos SHOE THE BEAR finder du både støvler, sneakers og sandaler med den populære kilehæl. Et par støvler med kilehæl kan give dig et sofistikeret, elegant og feminint udtryk – du kan derfor finde en række forskellige unikke støvler med hæl, at efter hvilket udtryk du ønsker at tilføje til dit look. Giv dit outfit et elegant touch med Alea Eyelet, som er vores feminine kilehæl støvle med spids snude og nitte-detaljer omkring anklen, lavet i sort smuk glat læder. Brug den som statement sko til dit hverdagsoutfit, men også til weekendens begivenheder. Alea Zip har samme smukke silhuet, i smuk sort glat læder og det høje skaft. Denne støvle har en feminin spids lak snude og en chunky lynlåsdetalje bagpå, der giver den et helt unikt twist som ikke er set før! Den er lige så oplagt at bruge til fest som til hverdag, til både strømpebukser eller dine yndlings jeans.

Den klassiske Chelsea støvle har fyldt i modebilledet de sidste mange år og er kommet for at blive! Vi der derfor kombineret denne populære Chelsea støvle, med den feminine kilehæl som er blevet til en smuk kilehæl støvle, Alea Chelsea. En ankelstøvle i fin ruskind med kilehæl, og har med sine elastikker i siderne et look som den klassiske Chelsea støvle. På den måde skabes der et look, som gør denne støvle brugbar til dit hverdagsoutfit. Find denne støvle med kilehæl i smuk sort- og blå ruskind.

SHOP WEDGES

Vinterstøvler med kilehæl

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi langsomt bevæger os ind i de kolde måneder og det skal selvfølgelig også afspejles i vores fodtøj. Vinterstøvler er ikke udelukkende noget man investere i, for at holde fødderne varme. I dag har det modemæssige aspekt også noget at skulle have sagt, når vi vælger fodtøj til vinterens kolde måneder og derfor kan du selvfølgelig også finde vinterstøvler med kilehæl – disse er både praktiske, komfortable og trendy. Vinterstøvlerne har selvfølgelig til formål at holde dine fødder varme, men også have et unikt, smukt udtryk og design, der siger noget om hvem du er.

Vi har igennem de sidste år, haft én bestemt style der bliver ved at være et hit i kvindernes garderobe, nemlig Emmy… Er du vild med vores populære Emmy, vil du helt sikkert kunne lide den nye variant Emmy Slouchy - med den klassiske silhuet, et højt skaft og blødt foer, der holder dine fødder varme samtidig med, at den tilfører dig et feminint touch. Find denne støvle i sort ruskind, der nemt kan anvendes til alle farver tøj.

Er du derimod til en vinterstølve med kilehæl, der er mere robust og ”vinteragtig”? Vores ikoniske Trish er også oplagt til vinterens minusgrader, sne og slud. Dette gælder specielt den nye variant med foer, Trish Uld. Denne er en kilehæl støvle med en super feminin silhuet og med en kombination af 100% fint ruskind og glat læder. Støvlen er perfekt til hverdag, og giver dit outfit et cool og sporty twist, der samtidig kan holde dine fødder varme. Trish Ternet Uld er ligesom Trish Uld, blot med et ternet mønster i stoffet – oplagt til dig, der ønsker en støvle med kant og blikfang.

SHOP STØVLER MED KILEHÆL

Den populære sneaker

Hvis der er et stykke fodtøj, vi bare ikke kan undvære i årets fire sæsoner, er det sneakers. Den populære sneaker er en af hverdagens uundværlige accessories, de er uhyre praktiske fordi de nemt kan matches stort set alt hvad din garderobe indeholder og så kan de bruges året rundt. Sneakers giver et afslappet og smart twist til hvilket som helst look, og så er de behagelige, som intet andet. Dette populære fodtøj har vi hos SHOE THE BEAR udviklet til en feminin kilehæl sneaker. Vores udvalg af sneakers med kilehæle, er blandt de mest populære sko fra SHOE THE BEAR. De er gode til dig, der gerne vil have lidt højde på, men som måske ikke kan holde ud at gå i et par stiletter, eller som blot ønsker udseendet af en almindelig sporty sneaker. Vores kilehæl sko er derfor perfekte i mange forskellige sammenhænge.

Vores mest populære kilehæl sneaker er Emmy. Denne ruskinds sneaker, har et skaft som en støvle og fås i en lang række spændende farver som grøn, grå, taupe, sort, navy og med forskellige farve såler, der passer perfekt til de fleste outfits. Emmy Hike er en ny variant i kombineret ruskind, læder og coated tekstil, der er baseret på den klassiske Emmy kilehæl, blot med et mere sporty look. Denne ankelstøvle kombinere det feminine med sporty, med dens hiking inspireret snøreringe. Find denne ankelstøvle med kilehæl i mørkegrå og sort.

Ønsker du en sko, med et klassisk sneaker look er Ava noget for dig. Ava er en sports-inspireret læder sneaker med en skjult blød kilehæl og læderforing, hvilket gør den perfekt til hverdagsbrug. Brug den både med jeans og nederdel for et afslappet look med et sporty twist. Find Ava i tre cool varianter, Ava Grain som er i smuk garvet læder, Ava High Top har et støvle inspireret twist ved dens høje skaft og sidst den klassiske Ava. Alle tre varianter fås i 100% sort- og hvid læder. Ønsker du at lave noget larm og skabe noget blikfang til dine fødder, kan du nu få Ava High Top i en cool rød læder, en kilehæl sko du ikke kan andet end at elske.. Og den vil helt sikkert skabe noget opmærksomhed omkring dine fødder!

Uanset din personlige stil og dit ønskede look, vil et par kilehæle altid kunne peppe dit outfit op og få dine ben til at virke lange og elegante og give dig en selvsikker rank ryg - så hvorfor ikke investere i et par sko med kilehæl?

SHOP HØJE SNEAKERS

Gør dig selv og dine sko den tjeneste, at sikre de kommer helskindet gennem vinteren. Imprægnering og behandling af dine vinterstøvler er altid en god ide, om det er læder eller ruskind, når de skal bæres igennem vinterens sne og slud. Forbered dig derfor med vores Shoe Care Kit.

SHOP SHOE CARE KITEfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post