Vinterstøvler der holder på varmen og stilen!

VINTERSTØVLER DER HOLDER PÅ VARMEN OG STILEN!

Udvid din samling af vinterstøvler

Gå aldrig ned på støvler i vinterens lange kolde måneder - vinterstøvler der er funktionelle og som samtidig kan fuldende dit personlige look! Gør i stedet din skohylde klar til, at udvide din samling af vinterstøvler, der kombinere kvalitet og mode til perfektion. Vær forberedt, inden kulden for alvor banker på døren!

Som vi alle har gjort os bekendtskab med, er det karakteristiske for den skandinaviske vintersæson det ustadige, blæsende, våde og til tider, virkelig kolde vejr. Man er derfor nødt til at pakke sig godt ind, for at kunne holde på varmen - specielt når det gælder vores fødder! Det essentielle er derfor, at finde vinterstøvler der er indbegrebet af varme og komfort, der trygt kan bære dig igennem de våde og kolde måneder. Da den danske vinter kan være lang, er det vigtigt, at du vælger dine vinterstøvler med omhu! Selvom vintersæsonen officielt rækker over tre måneder, kan disse være meget forskelligt rent vejrmæssigt. Man kan i starten og slutningen af vinteren, ofte nøjes med et par lette vinterstøvler, mens man stadig skal huske på, at have et par forede varme støvler klar til hurtigt at kunne trække i, ved hoveddøren!

Men vigtigt er, at du finder et par vinterstøvler der passer til din personlige stil og kan skabe den perfekte afslutning på dit look.

SHOP STØVLER

For et casual look

Vi kan hos SHOE THE BEAR præsentere en række lækre og vintervenlige støvler til mænd der formår, at kombinere mode og funktionalitet og som du roligt kan gå vinterens sne og sjap i møde med. Find støvler i bedste stil og kvalitet, samtidig med, at du kan holde fødderne varme.

Alle er forskellige i forhold til smag og stilarter, men fælles for os alle er, at man har brug for et par lækre vinterstøvler ligegyldigt hvad. Vi har hos SHOE THE BEAR derfor sørget for, at vores vinterstøvle kollektion, indeholder en række forskellige stilarter i læder og ruskind og med forskellige udtryk, om det er klassiske udtryk eller det mere robuste look med rå detaljer – så vi er næsten sikre på, at du vil finde et par der passer til dig og din stil!

På disse breddegrader et must-have som mand, at have et par lækre vinterstøvler klar i skogarderoben - de kolde danske vinterdage kalder på et par varme støvler! Polar er en snørestøvle lavet i kraftig læder og sidder på en solid og fleksibel gummi sål, der er perfekt til disse slags dage. Med dens varme uldfoer og høje skaft med snøre der går til op over anklerne, sikre den dig et stilsikkert look, som du nemt kan bære med en stor uld- eller dunfrakke for et casual look. Ikke nok med at den er trendy, så lever støvlen også op til sit navn – den holder med garanti dine fødder varme gennem de kolde måneder. Find støvlen i Polar Brun Læder og Polar Sort Læder, for at den er nem at sammensætte med resten af dit look.

SHOP STØVLER

Varmt uldfoer

Ønsker du en vinterstøvle med et lavere skaft, men stadig med et vinterstøvle udseende, kan du i år finde Tenzing Snørestøvle. Med varmt uldfoer og kraftigt garvet læder på ydersiden, kan denne støvle til mænd tåle det barske vejr med sne og slud. Denne støvle er ligeledes nem at anvende, da du kan finde den i de klassiske sort og brun læder. For at tilføje unik kontrast på støvlen, finder du Tenzing Brun med et mix af sort og gule runde bomuldssnørebånd. Ligeledes finder du Tenzing Sort med sort og rød mixet snørebånd. Disse kan naturligvis skiftes, hvis man ønsker en mere neddæmpet og knap så iøjnefaldende støvle.

SHOP STØVLER

Perfekt til hverdagsbrug

Har du brug for en vinterstøvle der kan anvendes til lidt finere brug? Som ikke behøver at skrige ”vinterstøvle” men som stadig holder dine fødder varme? Så er Jonas helt sikkert den vinterstøvle du leder efter – perfekt til hverdagsbrug og kan både bruges som en semi-formel sko til arbejdet og casual lejligheder. Jonas Brun Læder og Jonas Sort Læder er SHOE THE BEARS fortolkning af en ikonisk chukka støvle. Den har varmt foer og er lavet en 100% kraftig læderkvalitet. Med et par gode vinterstøvler som Jonas, Tenzing og Polar, er du altså godt på vej til at klare dig helskindet, komfortabelt og ikke mindst moderigtig igennem vinteren.

Find dine næste yndlingsstøvler og bliv inspireret til et unikt vinterlook, til sæsonens kolde dage med sne og slud hos SHOE THE BEAR. Find støvler i forskellige materialer, farver og spændende modeller. Vi sørger for, at du er helgarderet, så selv når termometeret er i minus!

SHOP STØVLEREfterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post