Støvlesæsonen er her!

Støvlesæsonen er her!

Støvlesæsonen er her


Vinteren sniger sig for alvor ind på os, hvilket betyder at det er på tide at finde dine vinterstøvler frem. At holde sig varm og samtidig stilen er afgørende, når de kolde måneder kryber ind på os.

Bare rolig, vi har dig dækket. Det eneste du skal finde ud af er, hvilken slags støvler er dit nye vinter item. Er du til de klassiske og populære Chelsea støvler? Chelsea er kendt som et en klassisk og tidløs støvle med elastiske sidepaneler. Det nyeste medlem af Chelsea familien er vores Joel, som har en cowboy inspireret silhuet, med en forhøjet skaft og tilspidset snude.

Blandt Chelsea familien er også Gore, som ligner Chelsea, men har en crepe gummisål i stedet. Er du mere til læder og snøre look, er den nye Noel og Lex fra vores pre-ss18 kollektion. Noel er en brogue inspireret snørestøvle med et elegant gentlemans look over sig. Lex er en snørestøvle i slidstærkt ruskind, der går godt til din hverdagsgarderobe.

Til sidst har vi Walker støvlerne, både med og uden foer. I et mere råt udtryk, der passer perfekt sammen med et par jeans og en klassisk uldfrakke. Støvlerne støtter et stort udvalg af udtryk og stilarter, og vi er næsten vædde, at der vil være en vores kollektion, som passer perfekt til dig.

Se alle vores herrestøvler her: Støvler til herre

* Fodlængde målt i cm